Wpis z mikrobloga

@duzeelobenc: Wszystko wyjdzie w praniu. Miało być spotkanie z Zenkiem (zdjęcie) po "telefonie" i wie ktoś kiedy ono będzie?

Dlaczego wy to bierzecie tak na poważnie? Korwin miałby szargać sobie opinię jakąś trzeciorzędna patologią? Gdyby tak się stało wszystkie media przeciwne mu, zrobiłby sobie z tego pożywkę. Przecież nie da się zasłonić tego że magical jest patologią,jego rodzina.

Ci ludzie mają naprawdę ciekawsze rzeczy niż szarganie własnych opinii, odbieranie nudnych telefonów(przecież
@Pomaranczek_Bordo: Hmm, jesli do Ciebie dzowni telefon, to skad masz wiedziec z kim rozmawiasz? Maja ciekawsze rzeczy, ale nie wiedza kto do nich dzwoni, moze to cos waznego? Po prostu odbieraja telefon jak kazdy czlowiek. Nie mozna do konca zweryfikowac czy to byl na prawde Korwin czy Pudzian, glosy sie jakby zgadzaly, no ale nie wiadomo do konca.
@duzeelobenc: W tych czasach można sfałszować wszystko. To nie jest takie trudne. Mało to jest manipulacji z udziałem gwiazd, polityków? Zniekształcenia głosu, itp itd.

Nie mogę zweryfikować czy to był Korwin. Ale nikt mi nie wmówi że to musiał być Korwin. Ci ludzie naprawdę mają swoje życie w przeciwieństwie do Magicala, który prosi o rajdy i chce truć tyłki "Korwinom" po 22 godzinie.

Jeśli chcieli by się spotkać z magicalem, pogadać