Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +61
#lodznapiwo #lodz #lodzkiewyjscia #wyjdzzdomuzwykopem
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @SzalonyNick @splndid @Ryjuss @Dusiaklaudusia @morswin28 @Raffael @HetmanPolnyKoronny @Fristo @Wayatt @jurny_juhas @Matyson @thus @npsr @2ndLaw @Bobikkv7 @mirek_januszy @SamChilders @Aarne @ankawka @ysqx
@HetmanPolnyKoronny: co tak późno q_q ciekawe czy mpk jeszcze ode mnie jeździ o tej godzinie...
Będziecie #tanczzwykopem? :D