Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Żałuje że nie urodziłam się facetem! Wystarczy się dobrze wykształcić, pochodzić na siłownie, ogarnąć jakaś dobra pracę i laseczki lecą- i takie tylko z wyglądem i czasem takie i z wyglądem i z inteligencja. Kobieta może łapać facetów na urodę ale pieniądze i wysoka inteligencja czasami działają na niekorzyść bo mężczyźni czują się przy nich gorsi, czasami się ich boją. Bogaty zaradny facet może czerpać przyjemność z tego że przeleciał ładniutka głupiutką dziewczynę a kobieta niestety nie za bardzo (oczywiście nie mówię że nigdy). Lubię poczucie "władzy", lubię dominować ale jako kobieta nie mogę z tego korzystać tak jakbym chciała. Nie chodzi mi tylko o seks (nie lubię dominować nad facetem w łóżku) ale o całokształt i styl życia. Ciężko pracujesz, kształcisz się, ćwiczysz, rozwijasz -> jesteś "kimś" a mam wrażenie że u kobiet to tak nie działa i jedyna opłacalna droga to - bądź miła i ładna, uśmiechaj się.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Żałuje że nie urodziłam się facetem...

źródło: comment_ArwjQFAsDzjwhWbdGzQ7EDuYi26eqKqH.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: > Wystarczy się dobrze wykształcić, pochodzić na siłownie, ogarnąć jakaś dobra pracę

Tylko tyle XD? Banalne. Za to kobieta wystarczy że jest w miarę ładna i już ma w życiu łatwiej niż 90% reszty. Brzydka ma z reguły #!$%@? zawsze. Bycie facetem to trochę jak bycie brzydką babą, nie masz głównego argumentu więc trzeba żyłować inne atrybuty praktycznie w nieskończoność bo zawsze będzie mało
  • Odpowiedz
ObityCielak: @PrzegrywWykopek: Jako baba widzę, że jednak praca i kasa kobiety też się liczy. Faceci z dobrą pracą nie chcą pustej ładnej kobiety. Ba, oni nawet nie chcą miłej ładnej kobiety, która nie ma w miarędobrej pracy. Oni chcą i ładnej i takiej któa sobie radzi. Teraz faceci uważają utrzymywanie kobiety za frajerstwo i nie umówią się z bezrobotną, biedną, na kiepskich studiach hómanistycznych. Był tu ostatnio taki post
  • Odpowiedz
SamotnyPiwniczak: @AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?. Jako kobieta nie musisz czasem nic robić - wystarczy się ładnie pomalować i dać się nabić odpowiedniemu samcowi - voila! Jesteś ustawiona do końca życia.

Najgorzej ma facet, który jest brzydki, głupi, po zawodówce ale jest świadomy swojej ułomności - gdyby nie punkt ostatni byłby szczęśliwszym "sebą"

Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
Teraz faceci uważają utrzymywanie kobiety za frajerstwo i nie umówią się z bezrobotną, biedną, na kiepskich studiach

@AnonimoweMirkoWyznania: Skąd wiesz, że taka przyczyna? Może po prostu nie chcą laski, która leci na kasę i będzie go traktowała jak bankomat? Jeśli ona sama potrafi na siebie zarobić, to jest większe prawdopodobieństwo, że jednak nie interesuje ją kasa faceta tylko właśnie on.

• Odpowiedz
Kobieta może łapać facetów na urodę ale pieniądze i wysoka inteligencja czasami działają na niekorzyść bo mężczyźni czują się przy nich gorsi, czasami się ich boją.

@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli targetem są Sebki, to może faktycznie tak jest.

Był tu ostatnio taki post kogoś kto szukał kobiety po tym na jakim kierunku jest i na jakiej uczelni, musiał to być "porządny" kierunek najlepiej medycyna. @1788 chgyba taki użytkownik tak pisał.

@AnonimoweMirkoWyznania: Kilka razy pisałem na temat kierunków, ale nigdy w takim znaczeniu, jak Ty to opisałaś (że chciałbym poznać koniecznie kogoś po określonym kierunku/uczelni). Generalnie chodziło o tindera (ewentualnie inne aplikacje/portale), gdzie są tysiące ludzi, ale niestety większość to przygłupy, więc faktycznie "wyłapywanie" osób po "dobrych" kierunkach ma sens - bo jest dużo wyższe prawdopodobieństwo, że będą coś sobą reprezentować w tym morzu tinderowego szamba. Nie jest to jednak regułą - przecież na każdym
  • Odpowiedz