Aktywne Wpisy
Milo900 +16
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.7% (2103)
- nie 13.3% (322)
Hylfnur +193
Jako że widok geja czy typa w sukience wzbudza agresję w wykopkach, oraz fakt że wykopki do wykształconych czy oczytanych ludzi nie należą, nałożyły swój ideologiczny simplicity filter i się zesrały bo się w paryżu zainspirowali się ostatnią wieczerzą w jednym ujęciu. Tak samo jak w innych ujęciach inspirowali się innymi słynnymi obrazami ale wykopki o tym nie wiedzą bo widziały jeden obraz w życiu.
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Żałuje że nie urodziłam się facetem! Wystarczy się dobrze wykształcić, pochodzić na siłownie, ogarnąć jakaś dobra pracę i laseczki lecą- i takie tylko z wyglądem i czasem takie i z wyglądem i z inteligencja. Kobieta może łapać facetów na urodę ale pieniądze i wysoka inteligencja czasami działają na niekorzyść bo mężczyźni czują się przy nich gorsi, czasami się ich boją. Bogaty zaradny facet może czerpać przyjemność z tego że przeleciał ładniutka głupiutką dziewczynę a kobieta niestety nie za bardzo (oczywiście nie mówię że nigdy). Lubię poczucie "władzy", lubię dominować ale jako kobieta nie mogę z tego korzystać tak jakbym chciała. Nie chodzi mi tylko o seks (nie lubię dominować nad facetem w łóżku) ale o całokształt i styl życia. Ciężko pracujesz, kształcisz się, ćwiczysz, rozwijasz -> jesteś "kimś" a mam wrażenie że u kobiet to tak nie działa i jedyna opłacalna droga to - bądź miła i ładna, uśmiechaj się.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko tyle XD? Banalne. Za to kobieta wystarczy że jest w miarę ładna i już ma w życiu łatwiej niż 90% reszty. Brzydka ma z reguły #!$%@? zawsze. Bycie facetem to trochę jak bycie brzydką babą, nie masz głównego argumentu więc trzeba żyłować inne atrybuty praktycznie w nieskończoność bo zawsze będzie mało
Komentarz usunięty przez autora
(p.s. Nie jestem księdzem)
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Najgorzej ma facet, który jest brzydki, głupi, po zawodówce ale jest świadomy swojej ułomności - gdyby nie punkt ostatni byłby szczęśliwszym "sebą"
@AnonimoweMirkoWyznania: Skąd wiesz, że taka przyczyna? Może po prostu nie chcą laski, która leci na kasę i będzie go traktowała jak bankomat? Jeśli ona sama potrafi na siebie zarobić, to jest większe prawdopodobieństwo, że jednak nie interesuje ją kasa faceta tylko właśnie on.
Nie no, trywialne! Potrzymaj mi piwo.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli targetem są Sebki, to może faktycznie tak jest.
@AnonimoweMirkoWyznania: Kilka razy pisałem na temat kierunków, ale nigdy w takim znaczeniu, jak Ty to opisałaś (że chciałbym poznać koniecznie kogoś po określonym kierunku/uczelni). Generalnie chodziło o tindera (ewentualnie inne aplikacje/portale), gdzie są tysiące ludzi, ale niestety większość to przygłupy, więc faktycznie "wyłapywanie" osób po "dobrych" kierunkach ma sens - bo jest dużo wyższe prawdopodobieństwo, że będą coś sobą reprezentować w tym morzu tinderowego szamba. Nie jest to jednak regułą - przecież na każdym