Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +588
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +1014
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
Mógłbym kupić nowe pary wyżej wymienionych, bo są spoko, ale czas na jakieś zmiany czy coś.
Mój budżet na jedną parę to 300 zł. Może bieda, może nie, nie wiem.
#streetwear #buty
@sirin: no serio
@NiepodlegleWybrzezeKlatkiSchodowej: No dzieki, moglbym za te 300 kupic u majfrienda, no ale nie robmy sobie zartow.
@dbdbdbdb: dzieki
http://www.wykop.pl/wpis/23050617/dobra-ponad-300-plusow-zobowiazuje-ponizej-lista-b/
no wlasnie roshe runy czarne mi do wszystkiego pasowaly, tylko material na jednym bucie troche sie porwal i nie moge nosic innej skarpetki niz czarna xD kupilbym chetnie takie same, tylko bez łyżwy
@winiger: o co chodzi z tymi butami że taki hype w polszy na nie jest