Aktywne Wpisy
piotrow +105
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +121
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Dla ostatnich 144 bloków sytuacja wygląda jeszcze lepiej:
47.9% BU + 2.1% 8MB + 4.9% BIP 100 = 54.9%.
Segwit 29.9%.
Reszta (15.2%) neutralnie.
Jeśli te procenty nie okażą się wariancją tylko długoterminową zmianą, hard fork wydaje się pewny.
Może dla bitcoina jest jeszcze jakaś nadzieja. Taki jak miał być. Waluta dla ludzi, umożliwiająca miliardom uniezależnienie się od socjalistycznych rządów, zamiast spekulacyjnej zabawki dla wąskiej grupy spekulantów z rozwiniętego świata. Miliarda samych Hindusów blok 1MB nigdy nie pomieści, a nawet dzisiejsze opłaty to dla nich kilka godzin pracy. Przy drastycznym ulepszeniu protokołu i docelowym zwiększeniu bloku do 128MB realna przepustowość zwiększy się 1000+ razy.
#bitcoin
@megaloxantha: powiedział ten, który zostawił sobie 1 BTC, nikt ci tu nie wierzy a twoje wysiłki idą na marne. Chcesz wiedzieć czego ludzie chcą to poczytaj komentarze https://www.facebook.com/rogerkver/posts/10154506189945737
Spokojnie, pawlo, zawsze się możesz przesiąść na litecoina, który to zamiar dzisiaj/jutro wprowadzić segwita.
Takie same janusze jak ty. Jesteście zbędni. Przyszliście przyciągnięci bańką mając nadzieję się nachapać i tyle. Jak sam napisałeś jakiś czas temu, jedyne o czym marzysz codziennie to stanie się bogatym na bitcoinie. Pewność przekonań odwrotnie proporcjonalna do posiadanej wiedzy, czego widocznym efektem było np. wczorajsze ujawnienie swoich wszystkich adresów i stanu posiadania, mimo zamazania sumy w paincie.
@Szymon6457: zrób to co ja właśnie robię, miarka przebrała się. Tylko BIP148 https://bip148.org/
Komentarz usunięty przez autora
@pawlo74: Gówno, nie szanujesz. Jesteś największym chamidłem na tym tagu, obok trolla rybki.
@o_40855: a czy ja powiedziałem, że wszystkich? Takich jak wy nigdy nie szanowałem i nigdy nie bedę do momentu kiedy przestaniecie atakować bitcoin. Jest tysiąc innych szitów tam pisać i tam siać swoją propagandę. Ode mnie ani poparcia ani grosika nie dostaniecie. Budujcie sobie swój orwelowski świat nie w tej sieci.
Wszystko zaczęło się od twojego pojawienia. Tu był zajebisty spokój dopóki nie nie