Aktywne Wpisy
spreparowany +125
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +78
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Do tej pory lekko sobie śmieszkowałem z Gonciarza, bo robi wszystko na jedno kopyto. A po obejrzeniu tych materiałów już nie chcę lekko śmieszkować, co wyśmiać kompletnie zmarnowanie czasu i pieniędzy przy okazji.
Dostaje kase, okazję i możliwość by być w miejscach do których najpewniej nigdy już nie wróci i nagrać coś ciekawego, sprzedać jakieś informacje o tych miejscach, ciekawostki, pokazać cokolwiek czego nie ma w google grafika i na youtube po wpisaniu tych nazw i nie wyświetla się na pierwszych trzech miejscach.
A tu #!$%@? zwykłe vlogi szlakiem najbardziej turystycznym z możliwych. Jedyne co się dowiedziałem, to że nie lubi geografii i jest tam pięknie. Wszystko jak u Gonciarza przeplatana "pięknymi" ujęciami z drona i efekciarskimi time lapsami. Szkoda tylko, że każde z tych miejsc ma takich nagrań dziesiątki tysięcy i nawet nie trzeba szukać, to będą pierwsze migawki jakie dostaniecie wpisując "grenlandia".
Nie musiał brać dronów i kamer by nagrać to czego w sieci jest aż przesyt. No chyba, że nagrania swojej twarzy na tym tle. No i to wszystko dałoby się przeboleć, gdyby to nie były materiały na poziomie "pocztówki video do rodziców w Łomży". Nie zaoferował nic, nawet mógłby nagrać siebie gdzieś na tle śniegu i powiedzieć, że "zimno" a potem podkraść trochę z milionów takich samych ujęć i sklecić w video, samemu będąc w Japonii. Żeby się nawet nie wysilić na sekundę i zboczyć z trasy, czy opowiedzieć o tym co właściwie widzimy - słabe, a patrząc, że za pieniądze ludzi wpatrzonych jak w obrazek to czyste chamstwo. Zwykła wycieczka, dla siebie, nie widzów.
W takim "lesie samobójców" przynajmniej cokolwiek powiedział, ujęcia były oryginalne i było okej, ale ta Grenlandia to gorsze niż oglądanie wycieczki wujka stefana do egiptu.
#danielmagical
Na serię z Japonii w 2014/15 roku sam załatwiał sobie sponsorów, i wyszło zajebiście, może najwyższy czas zakręcić kurek z $$ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RatedR: Ja tam nie będę nikomu mówił co ma z pieniędzmi robić, jednak dotując go byłbym mocno zawiedziony. Bo jednak potrafi nakręcić coś ciekawego, nie bez powodu tyle ludzi go wspiera. Sam kilka jego materiałów obejrzałem z zapartym tchem. No, ale to co chyba kosztowało najwięcej, czyli rzeczona Grenlandia/Islandia - to jest syf. To byłoby okej, gdyby zwyczajnie zdał relację ze swojej wycieczki, a
Komentarz usunięty przez moderatora
W niecały rok Krzysztof stracił już prawię połowę (~12 tys zł) kwoty na patronite, można powiedzieć, że to normalne, że ludzie po jakimś czasu przestają wspierać, ale patronite Gonciarza nie jest "martwy", cały czas ustanawia nowe cele, a patronów brakuje. Jestem pewien, że przynajmniej 2/3 byłych patronów spodziewało się, czegoś w stylu, wcześniej wspomnianej serii z Japonii, a dostali okropnie nudne Daily Vlogi, a