Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +328
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 52.4% (98)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 47.6% (89)
1. Jeśli dałem określony zakres wiekowy, to wyświetlają mi się profile tylko tych, w których zakresie także jestem?
2. Jak to jest z odległością, czy fakt, że łapie mi dziewczyny z drugiego końca Polski pokazując odległość kilku km jest jakimś bugiem, czy też latają po mapce na Premium?
3. A co w przypadku, gdy jedno z dwojga osób dało jako pierwsze NOPE - czy tej drugiej profil tamtej osoby w ogóle się wyświetli, czy system już go odrzucił?
#tinder
1. Wydaje mi się, że nie, ale nie jestem pewien.
2. Jest chyba tak, że jeśli ktoś polubi Twój profil, ale znajduje się poza ustawionym przez Ciebie zasięgiem, to i tak profil tej osoby Ci się pokaże. Np. mi wyskakują czasem profile różowych oddalonych o ponad 100 km (sam mam ustawione 20-30 km), tylko dlatego, że one miały ustawiony szerszy zasięg i polubiły mój profil.
Z drugiej strony, to