Aktywne Wpisy
gracilis +205
Pracuję sobie w szpitalu i mam czas pracy według umowy o pracę 7h i 35minut/dobę i kontakt ze środowiskiem radioaktywnym.
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
czerwonykomuch +372
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Faceci - jak najlepiej do was zagadać? Kurcze podoba mi się jeden koleś, nie dość że jest on prowadzącym na uczelni (nie moim) to jeszcze nie mam pojęcia jak do niego zagadać. Mamy sporo okazji do gadania bo prowadzę badania w jego katedrze (studentka here nadal). Jest między nami niewiele różnicy, jakoś 3-4 lata na oko.
Nie mam kompletnie pomysłu jak do niego zagadać, nie wiem czy ma laskę, stalkowanie nie pomogło, nie wiem za bardzo nic o nim. Mamy niedługo wspólne imprezo-spotkanie z uczelni, wiem że będziemy tam obydwoje ale nie wiem co dalej. Spodobał mi się przez jego stosunek do innych ludzi, naprawdę jest przemiły, życzliwy, kompletnie w moim typie chociaż nie jest żadnym modelem z wyrysowaną klatą.
Jak się zagaduje do #niebieskiepaski ? :<
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Taka XXI wieczna wersja "na pantofelek kopciuszka" :)