Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +383
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
źródło: IMG_3911
Pobierz
CeZ_ +411
źródło: wykopdrink
Pobierz

Ma ktoś czujniki od xiaomi? Szczerze to jak zobaczyłem jakie to ładne, to odechciało mi się rzeźbić w gównie, tzn. w MySensors ;) Ciekawi mnie ile taki na przykład czujnik temperatury wytrzyma na tej małej bateryjce. Albo pir - on przecież nie może wchodzić w sen na jakiś czas, tylko musi cały czas czuwać. A jak będę miał co miesiąc wymieniać baterię, to mi się nie chce :)
Komentarz usunięty przez autora
Albo robisz tak - w aplikacji mobilnej znajdujesz Xiaomi Temperature - na dole wybierasz buy together - wybierasz jeszcze jeden czujnik. Dodajesz do koszyka. Zamykasz aplikację mobilną. Wchodzisz przez kompa. W koszyku masz za 8.09 zamiast 14.75 USD.
Teraz szukam Gateway- na aliexpress niby są tańsze niż na GB, tylko jak rozpoznać który to v2? Czytałem gdzieś, że są 2 wersje- 1 i 2 poprawiona.