nadmuchane_jaja nadmuchane_jaja 08.04.2017, 10:45:02 via Android 2 #film #blackoutMirki, wlasnie jestem po lekturze ksiazki Blackout i jestem pod takim wrazeniem, ze chcialbym obejrzec ekranizacje. Ktos sie orientuje czy cos takiego ktoś poczynil? Google wywala tuzin filmow... ale chyba zaden nie jest ekranizacja tej ksiazki. MysGG Cronox
a.....y konto usunięte 08.04.2017, 10:45:40 via Android 0 @nadmuchane_jaja może podaj autora książki?
nadmuchane_jaja nadmuchane_jaja 08.04.2017, 10:46:29 via Android 1 @adgebworthy Mark Elsberg Christian-Grey
qcoolka qcoolka 08.04.2017, 10:47:53 1 @nadmuchane_jaja: ja miałem to w audiobook i również polecam :D @adgebworthy: Marc Elsberg jednocześnie obu Wam polecam również książkę "ZERO" tego autora - też dobra Christian-Grey
Mirki, wlasnie jestem po lekturze ksiazki Blackout i jestem pod takim wrazeniem, ze chcialbym obejrzec ekranizacje. Ktos sie orientuje czy cos takiego ktoś poczynil? Google wywala tuzin filmow... ale chyba zaden nie jest ekranizacja tej ksiazki.
@adgebworthy: Marc Elsberg
jednocześnie obu Wam polecam również książkę "ZERO" tego autora - też dobra