Aktywne Wpisy
TfarukBartus +385
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Biały proszek w samochodzie - Funkcjonariusze policji z Warszawy zatrzymali córkę Janusza Korwin-Mikkego. Sprawdzą, czy kobieta nie prowadziła pojazdu pod wpływem narkotyków - informuje RMF FM.
Kontrolę przeprowadzono na warszawskiej Pradze Północ. W samochodzie kobiety znaleziono woreczek, w którym było pół kilograma białego proszku.
Funkcjonariusze podejrzewają, że mogą to być narkotyki.
Przeprowadzono również rutynową kontrolę na obecność środków odurzających w organizmie. Wyniki badań nie są jeszcze znane.
Policjanci postanowili przeszukać pojazd, który prowadziła córka polityka, ponieważ kobieta nie posiadała uprawnień do prowadzenia samochodu.
Zawsze się trochę nie posiada prawka.
Kiedyś znowu kradła w hipermarkecie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
WYKOP: http://www.wykop.pl/link/3680619/corka-korwin-mikkego-zatrzymana-przez-policje/
@Ospen: pasta o soli do zmywarki
@Hamouma: Dużo, szczególnie do 1943. Człowieku, dokształć się trochę, a potem pisz, że "brzmi absurdalnie". "Brzmi absurdalnie" dla kogoś, kto nie ma pojęcia o historii obozów koncentracyjnych. Te same głupie insynuacje ignorantów co w przypadku Bartoszewskiego.
Żeby nie było, mam w nosie córeczkę Korwina, ale takie posty gdzie nie mając właściwie żadnych konkretów sugerujesz, że babka przewozi narkotyki i kręcisz aferę, to jest poziom najniższych brukowców.