Aktywne Wpisy
Odwiertnik +134
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +66
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Ostatnio siedze z grubym i gadamy sobie o grach (2 stuleje 20lvl here, chociaż ja to mniejsza bo chociaż wychodze z domu)
ja mam PS a on PC dla tego czasem nam #!$%@? i się nieźle kłócimy (ostatnio
nawet #!$%@?ł mi plaskacza za śmianie się z jego laptopa do gier xDDD )
laptop do gier czujecie to #!$%@?? xDDD siedzisz na tym w mc bo damowe wifi i napiedalasz
w jakieś gówno bo tylko gówno wydają na PC.
I beka z niego, że spzedają plebsowi klawiatury do gier i jakieś wykuwione myszki z
odważnikami na #!$%@? żebyś lepszy refleks miał xD a ostatnio go #!$%@?łem w 1.6 grając
na swojej bazzer dethadder broma z biedry za 15 zł xD super #!$%@?- moja myszka za 15
jest lepsza od twojej z 16 tysięcy DPI (co? xD) za 600 zł
#!$%@?ł mnie jak kupił sobie krakeny za 500 złotych- DO LOLA. DO LOLA, CZAICIE KUWA ? xD
i co będziesz wysłuchiwał czy w krzakach siedzi jakiś przeciwnik i #!$%@? petarde kolesiowi z teamu ? xD
jeszcze debil kupuje przez alegro jakies suple dla graczy- mówię mu, człowieku masz
ty rozum i godność człowieka ? spójrz na tych spaślaków zajebiste te suple.
A on mi #!$%@? o jakiejś koncentracji, o szybszym reagowaniu i ogl zajebistości a
gra na silverach w cs xDDD
Potem #!$%@?ł się, że na PS to trzeba płacic za granie przez neta a ja beka.
oczywiście, że trzeba płacić ale przynajmniej gra szlachta z pieniądzem i gramy z pełną
kulturą a nie darcie #!$%@? przez ruskie dzieci i wyzywanie swoich matek #!$%@? tekstami
typu ,,twoja matka robi kotlety z parówek'' xD super społeczność szmato.
#!$%@?łem go jeszcze exclusivami na PS takimi jak Uncharted, The Last of Us czy God of War
gdzie nie tylko świetna grafika ale i historia, a wiecie co ten debil mi podał w kontrargumencie i exclusivie
na PC ? xD Torment: Tides of Numenera xDDDD tylko to zdążył wygooglować na faście
ale zgaszony jak pet bo na PS też wyszło. METIN I CS TO WASZE EKSKLUZIWY BIEDAKI #!$%@? xDDD
Wiecie jak reaguje typowy PC master race jak się go zgasi rzetelnymi i prawdziwymi argumentami ?
gdy tylko słysze ,,a my mamy więcej'' to juz wiem ze chodzi o FPS xDDD i #!$%@? mi
ze on w counter strike ma 120 fps i dzieki temu lepiej sie gra - świetnie tylko #!$%@? nie widzimy
wiecej niz 60 fps xDD zgaszony jak pet po raz kolejny.
A taki gracz PS ? kulturalny, oczytany wraca z pracy czy od swojej loszki 10/10 i odpala
sobie PS siadając wygodnie w fotelu czy kładąc się na łóżku i gra w super gierki w super
jakości B)
Ostatnio nawet jechaliśmy 6 w strone domu i był taki jeden PC master race co robił hurdur
w autobusie ze aż padaczki dostał i musieli go #!$%@?ć na przystanku xDD a my wszyscy oczywiście beka
łącznie ze starymi moherami aż wszyscy wysiedli i zaczeli #!$%@? patykiem szturchać xD
i wpadł Gaben i sie pyta ,,Co jest #!$%@??'' a my ,,Jakis PC master race dostał padaczki xD''
a on beka też i mówi tylko ,,jechać go jak psa'' NAWET ON WAMI GARDZI WY #!$%@? !
Tylko gruby stał z boku z jakaś nietęgą miną i łezką w oku :<<<<
GARDZE WAMI #!$%@? XDD WAS SIE POWINNO DO GAZU CHOCIAŻ TEŻ #!$%@? BO SZKODA NA TAKI ŚMIEĆ LUDZKI
ZUŻYWAĆ TAKĄ SZLACHETNĄ MATERIĘ xD
i jak słysze o pisi to zawsze mam przed oczyma takiego Janusza
,,HALYNA DOKUP MJE JESZCZE TYGO RAMU BO MI MINECRAFTA MULI xDD''
EDIT: Przed chwilą dostałem telefon, że gruby się powiesił...
zostawił kartkę a w niej ,, PC MASTER RACE 60FPS, ULTRA, 1080p , MODS MULTIMONITOR'' xDDD
N.
#prowo #pisimasterrejs
#pasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora