Wpis z mikrobloga

Przypominajka odnośnie wypokowego #sc2turniej Plusy poleciały, głosy w ankiecie również, a zapisało się tylko 5 odważnych. No i ja się pytam dumni wy z siebie jesteście? Macie wy w ogóle rozum i godność człowieka? Dać plusa i zagłosować w ankiecie to tak, ale zgłosić się do udziału to już nie. Więc zanim wyjdziecie z piwnic w tę słoneczną pogodę, zapiszcie się na turniej.

By zapisać się w turnieju musicie mi podać: aktualną rangę, rasę i battletag. Jeśli nie macie rangi, to rozegrajcie mecz kwalifikacyjny ;D

Istotne uwagi:
- obserwować tag #sc2turniej
- turniej wystartuje 9 maja
- zapisy będą trwać do 5 maja
- rundy będą trwały tydzień (od wtorku do wtorku, tak jak w poprzedniej edycji)
- będzie obowiązywał mappol z nowego sezonu
- nawet jeśli jesteś tak słaby, że po rozegraniu 5 meczy kwalifikacyjnych blizzard nie przydzielił Cię do żadnej ligi, to i tak warto zagrać :D
- konta utworzone po tym poście nie biorą udziału
- dokładne zasady podam po wybraniu systemu rozgrywek

Ankieta i opis systemu rozgrywek w poprzednim wpisie #sc2turnej
#sc2
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aeny: Paaanie masz ponad miesiąc na podszkolenie się, poza tym to turniej 4fun :) Podaj rasę i battletag

@Andr3v: jeśli będą grupy, a na to wygląda, to czas na rozegranie grupy będzie wynosił 3 lub 4 tygodnie.Jeśli sądzisz, że dałbyś radę, w tym 3 tygodniu ogarnąć mecze, to zapisuj się :D
  • Odpowiedz
kto streamuje/castuje? W poprzednim coś tam próbowaliśmy wspólnymi siłami :D

@kolhubi: Z tego co wiem, to w poprzednim nie było streamów. A w przed ostatnim turnieju castował SctSc.

W tym turnieju sprawa nie rozstrzygnięta, nawet nie pytałem, byłem ciekaw odzewu i czy w ogóle będą chętni do gry ;)
  • Odpowiedz