Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +60
dzisiejszy wpis zaczniemy od małego ogłoszenia z #banggood
z teraz promocje z Banggood
LINK - #xiaomi Mi Note 2 Global Version 6/128 za $515.91 <-- ten model dostał nowy kupon na tą cenę.
LINK - UMI Plus E 5.5” 6/64 za $209.99
LINK - Konsola retro Kong Feng Sega Mega Drive 2 za $21.76
LINK - Ładowarka samochodowa #blitzwolf BW-C8 za $4.23
LINK - Sznurek Paracord 31m, 7 żył, wytrzymałość do 248 kg za $3.90
LINK - Karabińczyk EDC 20in1 za $2.72
LINK - Maska do #nurkowanie Full Dry Face Mask w rozmiarach S i L za $24.91
LINK - Maska do nurkowania Full Dry Face Mask w rozmiarach L/XL i S/M za $24.49
i na #aliexpress
LINK - Global Vesion Xiaomi Redmi 4A 5.0" 2GB RAM 32GB ROM Snapdragon 425 za $103.19 <-- Podana cena za wersję szarą 2 GB RAM / 32 GB ROM bez dodatków.
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
@cebula_online: Nie lubię takiego pieprzenia. 248kg to może ma w warunkach laboratoryjnych. Nie polecam pomysłów z np. hamakiem czy broń borze jakaś wspinaczką. No chyba że ważycie 20kg razem z plecakiem ;p Ale polecam jako odciągi do namiotu, sznurówki, suszenie prania i inne takie.
@cebula_online: sa dostepne poodobne na na chinskich bazarkach ?
btw wiecie moze czy goldway shipping method jeszcze dziala na omijanie vat ?
@frostdemon jeśli chodzi o PDM to raczej nie
@jakubeskulap są nawet na Banggood ale droższe niż zwykłe.
@cebula_online: ?