Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie jakiś czas temu telewizor Samsung UE49KU6450 i tak się zastanawiam czy można tutaj coś zmodzić w tym androidzie? Szukałem po forach ale są jakieś stare projekty typu SamyGo co z androidem nie ma chyba nic wspólnego. Chciałbym np. zainstalować sobie KODI albo inną przeglądarkę bo ta co jest wgrana ma kilka wkurzających rzeczy.

• 14
  • Odpowiedz
@testowe110: Ja nic o czymś takim nie słyszałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale chciałbym Ci zadać pytanie takie z innej beczki, bo chciałbym na dniach kupić ten telewizor, ale boje się tzw. Cloudingu, albo jakichś plam na matrycy... Czy u Ciebie coś takiego występuje?
  • Odpowiedz
@luki9944: Nie, kupilem sobie go do ps4 i jestem bardzo zadowolony, wprawdzie na cda raz jak cos ogladalem to byly jakies dziwne smugi ale wydaje mi sie ze to od kompresji bo juz kilka filmow ogladalem i na prawde wszystko w porzadku. Czern jest rowna, nie ma zadnych bialych plam od podswietlenia.
  • Odpowiedz
@testowe110: Pilot będzie i tak od dekodera (Przełączanie kanałów itd.) a z klawiatury chyba nie bede korzystać. Może Ty wiesz czym różnią się UE49KU6450 a UE49KU6470S? Bo wiem że UE49KU6450 to to samo co UE49KU6400 - różnią się tylko stojakiem.
  • Odpowiedz
@geuze: Zajebiscie smieszne doplacilem 300zł za inny stojak i sterowanie głosowe w #!$%@? potrzebne. Ale jestem zły w #!$%@? agresywny.
@ghalard: to co muszę brać jakiegoś dodatkowego sticka? oplaca sie w to inwestować?
  • Odpowiedz
@testowe110: zalezy do czego potrzebujesz kodi. Nowe smarty maja youtube hbo go iple i inne playery a ogladac filmy mozesz przez www. Jest pelno darmowych stron z filmami i serialami. 123 movies kohi itp. Nawet do telewizji internetowej masz pare fajnych programow ssiptv czy siptv :)
  • Odpowiedz
@johnmorra: Czasami chcę obejrzeć jakiś mecz czy coś, przydałby mi się raz na jakiś czas kanał a wiadomo jak jest z tymi playerami na stronkach. Teraz ostatnio np. był mecz to żaden player mi na tv nie chodził a anteny nie mam w pokoju.
  • Odpowiedz
@testowe110: aha. Powiem ci szczerze ze na telewizorze ze smartem bedzie ciezko ogladac streamy z meczow, ac player nie pojdzie wiec fajna opcja jest jakis platny dostawca iptv. Pisze platny bo wiadomo jak jest z darmowymi... to pozwoli ci ogladac telewizje i mecze w full hd i bez zadnych reklam
  • Odpowiedz