Sam pytałem jak się sprawuje sieć Lajt Mobile więc czuję się zobowiązany żeby napisać :)
Jestem w Lajt od kilku dni. Do tej pory - internet śmiga szybko, prawie wszędzie łapie LTE (mój telefon nie obsługuje 800 MHz), brak problemów z jakością rozmów, smsy dochodzą zawsze na czas. Internet średnio 20/15 Mbps.
Jak dla mnie, świetna oferta. Za 14,50 zł (obecnie ok. złotówkę więcej) na miesiąc mam pełny no limit (bez stacjonarek - wtedy byłoby +2 zł), umowę na rok (to akurat średnio korzystne) i 10GB neta.
Plusy: - jakość połączeń, prędkość internetu - wszystko bez zastrzeżeń, - całkiem spoko obsługa klienta - krótki czas oczekiwania, kompetentne osoby, - cena.
Jest jakiś program poleceń - ale co i jak to nie sprawdzałem.
Minusy: - bardzo niedopracowany panel klienta na stronie. Ponoć budują nowy - oby jak najszybciej, bo ten zniechęca i w zasadzie nie działa wcale, - brak apki mobilnej, - długa nazwa sieci - źle mi się na pasku wyświetla ( ͡°͜ʖ͡°)
@WatchYourBack: Używam prawie dwa miesiące. Jestem zadowolony. Co prawda mam wrażenie, że zasięg w porównaniu do plusa jest ciut słabszy, Ale może to wina telefonu. U kolegi w plusie zawsze o jedną kreskę więcej. Pomimo tego żadnych problemów nie doświadczyłem. Wszystko działa jak należy.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Jestem w Lajt od kilku dni. Do tej pory - internet śmiga szybko, prawie wszędzie łapie LTE (mój telefon nie obsługuje 800 MHz), brak problemów z jakością rozmów, smsy dochodzą zawsze na czas.
Internet średnio 20/15 Mbps.
Jak dla mnie, świetna oferta. Za 14,50 zł (obecnie ok. złotówkę więcej) na miesiąc mam pełny no limit (bez stacjonarek - wtedy byłoby +2 zł), umowę na rok (to akurat średnio korzystne) i 10GB neta.
Plusy:
- jakość połączeń, prędkość internetu - wszystko bez zastrzeżeń,
- całkiem spoko obsługa klienta - krótki czas oczekiwania, kompetentne osoby,
- cena.
Jest jakiś program poleceń - ale co i jak to nie sprawdzałem.
Minusy:
- bardzo niedopracowany panel klienta na stronie. Ponoć budują nowy - oby jak najszybciej, bo ten zniechęca i w zasadzie nie działa wcale,
- brak apki mobilnej,
- długa nazwa sieci - źle mi się na pasku wyświetla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lajtmobile
Pospamuję też, może ktoś się przekona (nie, nie mam w tym żadnego interesu) - #play #orange #plus #tmobile
Komentarz usunięty przez autora