Aktywne Wpisy
pieknylowca +221
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +268
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
#csgo
a na poważnie to nieźle Ci się kręci interes nawet jak zwiastowałem kryzys na rynku itemów csgo tak Ty sprzedajesz coraz więcej XD
a kreci sie bo staram sie byc lepszy od konkurencji z obsludze klienta, z kazdym pogadac, zawsze pomoc, pojsc na reke, dac rabat jak trzeba, czasami zrobic przysluge typu wyslac coinsy w srodku nocy itd ;) a konkurencja moja to takie troche buce, zaplac pan i #!$%@? xD to ludzie potem do mnie wola
Wiesz floatow nie podaje bo ja tych skinow nie mam, zalatwiam dopiero jak ktos kupi, zawsze staram sie dawac przynajmniej float w polowie, tj fn dostaje do 0.03, mw do 0.11 itd no chyba ze ktos by sobie zazyczyl jakis zly, to wtedy juz indywidualnie