Wpis z mikrobloga

@Perlo: perlo zrobił się ważny, jak będą bić pod klubem, bo powiem, że go znam ( ͡ ͜ʖ ͡)

a na poważnie to nieźle Ci się kręci interes nawet jak zwiastowałem kryzys na rynku itemów csgo tak Ty sprzedajesz coraz więcej XD
  • Odpowiedz
@AZATEJDZ: mam nadzieje ze niedlugo jeszcze wiecej bede sprzedwal bo mam jakies tam plany na rozwoj ;)
a kreci sie bo staram sie byc lepszy od konkurencji z obsludze klienta, z kazdym pogadac, zawsze pomoc, pojsc na reke, dac rabat jak trzeba, czasami zrobic przysluge typu wyslac coinsy w srodku nocy itd ;) a konkurencja moja to takie troche buce, zaplac pan i #!$%@? xD to ludzie potem do mnie wola
  • Odpowiedz
@Skibil: Przeciez to tylko w dopplerach sa jakies patterny z tego co oferuje, ale nie januszuje, ostatnio normalnie gosc poprosil o p2 i dostal w tej cenie. Jak moge to zalatwiam co sie da, nie #!$%@? p4 zajechanego w trupa i elo ;)
  • Odpowiedz
@Perlo: Mnie tam bardziej się rzuciła na oczy awupa Asimov BS - fajnie gdyby był podany float (o to mi #!$%@? chodziło, sory :D), gdyby ktoś jak ja szukał blackimova ;)
  • Odpowiedz
@Skibil: Wiesz co blacksimova to szuka ktos raz na dekade xD Ale zawsze mozna do mnie napisac i sie dogadamy i co do ceny blacksimova ;)
Wiesz floatow nie podaje bo ja tych skinow nie mam, zalatwiam dopiero jak ktos kupi, zawsze staram sie dawac przynajmniej float w polowie, tj fn dostaje do 0.03, mw do 0.11 itd no chyba ze ktos by sobie zazyczyl jakis zly, to wtedy juz indywidualnie
  • Odpowiedz