czegos nie rozumiem. Znajoma 6 rok ma batalię odnośnie wyroku i odszkodowania za nieudaną operację. 6 #!$%@? lat. Zatem wolne sądy mamy od dawna. Kogoś #!$%@?ło żeby o to walczyć ... nie #heheszki #bekazkod #bekazlewactwa
@robekk1978: sądy = sprawiedliwość ? = jedno wielkie #!$%@? nieporozumienie ( ͡°͜ʖ͡°) oni się biją o trybuanł stanu, który w sumie #!$%@? robi, bo przecież taka lokalna sędzina, to może być nawet młoda kobita po studiach.
@robekk1978: trzymaj się Mirku, ja w jednej sprawie karnej tłukłem się do (nieprawomocnego jeszcze) uniewinnienia jakieś 3 lata. Dość długo biorąc pod uwagę, że... nie było mnie w czasie "przestępstwa" w Polsce.
@robekk1978: Rok trwała moja sprawa o przeklinanie. Zostałem uniewinniony ze względu na brak dowodów, ale 30 przesłuchanych osób i kilkanaście rozpraw się odbyło. Jest o co walczyć #bekazkod
Zatem wolne sądy mamy od dawna. Kogoś #!$%@?ło żeby o to walczyć ... nie #heheszki #bekazkod #bekazlewactwa
oni się biją o trybuanł stanu, który w sumie #!$%@? robi, bo przecież taka lokalna sędzina, to może być nawet młoda kobita po studiach.