Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1270
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
W związku z zeszłotygodniowym zmniejszeniem populacji na paletach zrobiło się sporo miejsca więc wysiałem tam oregano, bazylię i rozmaryn, a jako bonusowy sukces można uznać fakt, że wczoraj wykiełkowała pierwsza cytryna (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Myślę, że w takim tempie jakiego nabrały przez ostatni tydzień, konieczność przesadzenia może wystąpić wcześniej niż myślałem. Jak wy robicie, przesadzacie parę razy do coraz większych pojemników, czy od razu do docelowych doniczek?
#chili #chilihead
@MojHonorToWiernosc: wskrzesiłem swój zeszłoroczny #wyhodujsobiechilli- w zeszłym roku eksperyment upadł, w tym podszedłem do sprawy bardziej profesjonalnie i będę walczył ;)
Zrobiłem konstrukcję z regulowaną wysokością i wiadomo, że teoretycznie po podniesieniu lampy pokryje większą powierzchnię, ale myślę że 2 palety to maks dla takiej mocy. Zdjęcie w załączniku.