Tak mnie naszło. Czy świat internetu jest odbiciem tego rzeczywistego? W końcu do netu lepszy dostęp maja ludzie z większych miast (cena, dostępność wynikające z konkurencji). Do tego to raczej pracownicy biurowi i właściciele firm, którzy znajdą zawszę chwilę czasu na mirkowanie (nawet w pracy). #gownowpis #ciekawostki
@popcorn84: Jest ale w konkretnych godzinach, dzisiaj dostęp to już nie jest bariera nie do przejścia ale godziny tak, taki szef firmy sobie siedzi kiedy chce a taki fizyczny pracownik raczej po pracy bo ciężko pisać na wykopie jak robisz wykopy.
@wkopywaczwykopywacz: I o to mi właśnie chodzi. Umysłowi mają szerszy dostęp, bo mogą i w pracy i po pracy a taki fizyczny już tylko po. Wiadomo, że po za siedzeniem na wypoku internet służy do bardziej pożytecznych rzeczy ( ͡°͜ʖ͡°) dlatego realnie opinię na takim wypoku kształtują umysłowi.
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡°͜ʖ͡°)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link