@szczym_do_ludzi: Nie sądzę, za mocno zapiekło cię po moich wpisach więc musiałam uderzyć w czuły punkt przegrywie (✌゚∀゚)☞ coś niezdrowo wziąłeś do siebie wpis o grach.
I nie, nie "udaję różowego", jeden post napisałam jako facet dla jaj. To była ironia, żarcik, którego nie zrozumiałeś. Coż, nie każdy bystrym musi być :).
Poza tym oglądasz film z żoną, a wcześniej komentujesz #ladnapani ? Blee, co
@agnieszkaaga: jaki znowu wpis o grach co ty #!$%@? kolego xD Serio nie masz nic lepszego do roboty niż podszywanie się pod dziewczynę? xD Pomyśl chwile, co ty robisz ze swoim życiem xD
@szczym_do_ludzi: Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Bo akurat ja nie odróżniam ich. Jak nie ma nic innego to zamawiam. Jak jest gorąco i suszy w pysku to nawet smakuje. Jak większość tanich piw. A syf to są gówno-fochy i spamowanie Wykopu twoim nieśmiesznym gównem (mówię o gównoburzy, nie o tym temacie, z opinią się jak napisałam, zgadzam). Komu robisz na złość? Właścicielowi, który utrzymuje dla was serwis z reklam? Mentalność 4-letniego
@agnieszkaaga: #!$%@? zacznij brać leki koleś bo już totalnie odlatujesz xD Koledzy z klasy już wiedza że w wolnych chwilach udajesz laske w internecie? xD Jakiś skrywany homoseksualizm tak ci się odbił na psychice czy jak? xD
@szczym_do_ludzi: Sprawa jest prosta. Chodzi o zysk. Po co wydawać więcej kasy na lepszy scenariusz, na lepsze piosenki, na lepsze dopracowanie filmu. Skoro ludzie i tak na to pójdą. Dopóki na tego typu produkcje ludzie będą przychodzić dopóty będą produkowane.
Inna rzecz że nasze kina powiedzmy wyższego nurtu, jest dość mało strawne. (✌゚∀゚)☞ Wiec mi tu z udawaniem lasek nie wyjezdzaj bo szkole skonczylam dziecko.
@szczym_do_ludzi: Owszem, każda atrakcyjna kobieta (no np jaa ;**) ma do czyninenia ze stulejami od czasu do czasu, którzy nieudolnie próbują ją podrywać. (✌゚∀゚)☞
#milionerzy
I nie, nie "udaję różowego", jeden post napisałam jako facet dla jaj. To była ironia, żarcik, którego nie zrozumiałeś. Coż, nie każdy bystrym musi być :).
Poza tym oglądasz film z żoną, a wcześniej komentujesz #ladnapani ? Blee, co
A syf to są gówno-fochy i spamowanie Wykopu twoim nieśmiesznym gównem (mówię o gównoburzy, nie o tym temacie, z opinią się jak napisałam, zgadzam). Komu robisz na złość? Właścicielowi, który utrzymuje dla was serwis z reklam? Mentalność 4-letniego
Inna rzecz że nasze kina powiedzmy wyższego nurtu, jest dość mało strawne. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Wiec mi tu z udawaniem lasek nie wyjezdzaj bo szkole skonczylam dziecko.