Aktywne Wpisy
Kkdante +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
smutny_przerebel +86
Sympatie polityczne można mieć różne, ale za produkowanie tego typu treści powinien być ban. Są jednak pewne granice przyzwoitości.
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
Cześć, mam dylemat czy poinformować chłopaka, że dziewczyna go "zdradza". Poznałem na wakacjach fajną dziewczynę, 9/10 (16 lat, choć wygląda i zachowywała się jakby miała co najmniej 20-21). Wyszedłem z nią dwa razy: raz na wieczorny spacer po plaży, raz poszliśmy na drinki. Za tym drugim razem oczywiście skończyło się to trochę inaczej niż za pierwszym, bo nasze pożegnanie trwało jakieś pół godziny (seksu nie było, po prostu bardzo długi pocałunek - w końcu ma 16 lat, ja 20). Było naprawdę mega, fajnie się rozmawiało i ogólnie spędzało czas. Gdy wróciliśmy mieliśmy kontakt tylko przez Facebooka, ale zauważyłem, że to już nie to samo. Przez dwa tygodnie próbowałem jakąś ją gdzieś wyciągnąć, ale bezskutecznie. Jako, że ma 16 lat pomyślałem, że mają organizowane walentynki w szkole (dalej nie wierze, że to zrobiłem...). No i stworzyłem swoją, zajęło mi to kilkanaście godzin i wyszło naprawdę mega. Do środka wsadziłem bilety do kina i zaniosłem do szkoły. Nie usłyszałem nawet dziękuję... Kilka dni później dowiedziałem się, że ma chłopaka. Zastanawiałem się czy dać mu znać co robiła za granicą, ale można to odebrać jako formę odegrania się na niej. Mi głównie zależy na tym, żeby chłopak wiedział na czym stoi...
#zwiazki #zdrada #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Wat?
[]
@AnonimoweMirkoWyznania: Taaa, zdecydowanie. XDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Zacznę od początku i podziękuję za przekonanie mnie w tej decyzji - napisałem. Nieznajomy mi odpisał z podziękowaniem, więc w pewnym stopniu cieszę się, że uchroniłem jedną osobę.
@Dzangen: myślisz, że w dzisiejszych czasach alkohol spożywają tylko osoby które ukończyły
Zacznę od początku i podziękuję za przekonanie mnie w tej decyzji - napisałem. Nieznajomy mi odpisał z podziękowaniem, więc w pewnym stopniu cieszę się, że uchroniłem jedną osobę.
@Dzangen: myślisz, że w dzisiejszych czasach alkohol spożywają tylko osoby które ukończyły