Wpis z mikrobloga

Pytanie do użytkowników wykopu w wieku przed emerytalnym ;)... Choć nie tylko .Jaka była albo jest największa różnica wiekowa w waszych związkach i jakie macie z tym doświadczenie. Chodzi mi o związki gdzie różnica wiekowa wynosi 10 lat i wiecej.Osobiscie zawsze byłem w związkach z kobietami w wieku +- 3 lata różnicy.Teraz jestem w związku z kobietą która jest młodsza o 12 lat ( nie ,nie ma dzieci ,zarabia podobnie niż ja,może nawet trochę więcej).Jak reagowała wasza rodzina, znajomi na taką sytuację?Wiem że to my musimy żyć z tą drugą osobą, po prostu ciekawi mnie jak reagowało wasze otoczenie.Mam takie szczęście że z wyglądu dają mi około pięć lat mniej niż mam dopiero jak mówię ile mam lat ( i ile ona ma) widzę zdziwienie u drugiej osoby.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 3
  • Odpowiedz
@spokojnie_to_ja maksymalnie 13 lat. Znajomych mieliśmy wspólnych, bo razem studiowaliśmy (dla obojga było to obce miasto), ale reagowali raczej pozytywnie. W każdym razie nie byli zaskoczeni. Jeśli chodzi o powroty do domu, to moi rodzice nie widzieli problemu (albo o tym nie mówili), jego mama trochę marudziła, bo miała nadzieję, że jeśli kogoś znajdzie, to będzie to ktoś starszy i bardziej ułożony. Mnie nie dawała odczuć że nie jestem mile widziana,
  • Odpowiedz