Wpis z mikrobloga

WIELKA WYKOPOWA BITWA SERIALI - EDYCJA 3!
Faza pucharowa – Mecz 26

Tag do obserwacji: #mirkoserial | Wyniki fazy pucharowej: KLIK

WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już najwyraźniej wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)

Zasady: W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. W trzeciej edycji udział biorą seriale animowane powstałe od roku 2000 (również animacje przeznaczone dla starszej widowni, bez podziału na animacje dla widzów młodszych i dorosłych). Do kolejnej rundy przechodzi serial z większą liczbą głosów. Od 1/16 finału seriale odpadające będą brały udział w głosowaniach przegranych (podwójna eliminacja). Seriale zostały rozlosowane po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością oraz oceną na Filmwebie. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.

Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)

#glupiewykopowezabawy #ankieta
#robotchicken #wlatcymoch
Matt_888 - WIELKA WYKOPOWA BITWA SERIALI - EDYCJA 3!
Faza pucharowa – Mecz 26

Tag...

źródło: comment_4cbtYWKKbBml8BxZ8WqmaIC2eakhReru.jpg

Pobierz

WYBIERZ LEPSZY SERIAL

• Robot Chicken (2005) 25.4% (174)
  • Włatcy móch (2006) 60.4% (413)
  • Sprawdzam 14.2% (97)

Oddanych głosów: 684

• 16
  • Odpowiedz
akurat oba fajne... Chiken robot stworzył na nowo Gwiezdne Wojny, a Władcy to przecież nasz swojski Southpark, może nie tak pouczający ale przynajmniej jest smieszny.
  • Odpowiedz
@Dolan: No to pokaż mi żart, który pokaże, że RC jest właśnie taki dobry. Imho humor na takim samym poziomie, więc z dwojga głosuję na rodzimą produkcję. I tak czekam aż South Park zgarnie 1 miejsce. :P
  • Odpowiedz
  • 2
@Zatwardzenie w RC jest masa humoru bazującego na parodii znanych produkcji, przecież każdy odcinek się na tym opiera. Po prostu zagraniczny humor jest śmieszniejszy Niż Polski tak samo jak polscy standuperzy mogą lizać pięty tym z usa
  • Odpowiedz
w RC jest masa humoru bazującego na parodii znanych produkcji, przecież każdy odcinek się na tym opiera

@Dolan: to pokaż mi swój ulubiony żarcik

polscy standuperzy mogą lizać pięty tym z usa

@Dolan: najlepszym polskim standuperem "nowego standupowego pokolenia" jest Davaa Tse, a ci cali standuperzy mogą pięty lizać nawet serii HBO na stojaka sprzed 20 lat
  • Odpowiedz
  • 0
@Zatwardzenie jak ja to kilka lat temu oglądałem to teraz będę ci szukać żartów z setek odcinków xD wpisz sobie na yt best of robot chicken to pewnie jakieś kompilacje wyskoczą
  • Odpowiedz
jak ja to kilka lat temu oglądałem to teraz będę ci szukać żartów z setek odcinków xD

@Dolan: no ja łatwo znalazłem to co mi się nie podoba, więc nie widzę powodu, żebyś ty łatwo nie znalazł co Ci się podoba.
  • Odpowiedz