Aktywne Wpisy
wfyokyga +133
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
PodniebnyMurzyn +139
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
Faza pucharowa – Mecz 26
Tag do obserwacji: #mirkoserial | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już najwyraźniej wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. W trzeciej edycji udział biorą seriale animowane powstałe od roku 2000 (również animacje przeznaczone dla starszej widowni, bez podziału na animacje dla widzów młodszych i dorosłych). Do kolejnej rundy przechodzi serial z większą liczbą głosów. Od 1/16 finału seriale odpadające będą brały udział w głosowaniach przegranych (podwójna eliminacja). Seriale zostały rozlosowane po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością oraz oceną na Filmwebie. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta
#robotchicken #wlatcymoch
WYBIERZ LEPSZY SERIAL
POPKULTURA PEŁNĄ GĘBĄ.
@Dolan: to pokaż mi swój ulubiony żarcik
@Dolan: najlepszym polskim standuperem "nowego standupowego pokolenia" jest Davaa Tse, a ci cali standuperzy mogą pięty lizać nawet serii HBO na stojaka sprzed 20 lat
@Dolan: no ja łatwo znalazłem to co mi się nie podoba, więc nie widzę powodu, żebyś ty łatwo nie znalazł co Ci się podoba.