Wpis z mikrobloga

#pilkanozna #pilkarskiesympatie -> poprzednie i przyszłe ankiety.
#ankieta
Powinienem zapytać o jeszcze jakiś angielski zespół? Leicester, West Ham? Jeśli nie, to zostanie jedynie polska liga, której ja totalnie nie śledzę i nic o niej nie wiem, więc będę wdzięczny za podpowiedzi o jakie powinienem zapytać (tylko nie o wszystkie błagam, tak max 5 czołowych)
Pobierz Abaddon84 - #pilkanozna #pilkarskiesympatie -> poprzednie i przyszłe ankiety. 
#anki...
źródło: comment_AiFnHxr5dMTwX4BgQtLI5iFXkIK1SJ72.jpg

Jaki masz stosunek do Evertonu?

• Szanuję 59.7% (40)
  • Szkaluję 40.3% (27)

Oddanych głosów: 67

• 8
@Kozak_Lkr: jest to jakaś myśl, mogę podsumować dotychczasowe kluby i za jakiś czas zrobić ekstraklapę, bo widziałem jakieś narzekania, że spamuję.
PS. dla ludzi, którzy uważają, że robię spam, zapraszam do czarnolistowania tagu (trochę późno o tym mówię, ale liczę, że co rozumniejszy wpadł na takie rozwiązanie)
@yourgrandma: spoko, jak najbardziej. W przypadku polskich klubów zwiększa się stawka jednak pod względem liczby klubów. Dlatego będę potrzebował lekkiej pomocy w wybraniu klubów o które powinienem zapytać ;) Tak jak wspomniałem, zupełnie nie interesuje mnie polska piłka. Wstępna lista:
Legia, Polonia, Wisła, Cracovia, Arka, Lechia, Widzew, ŁKS, Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, Lech Poznań. Co jeszcze?
@Abaddon84: ja bym dodał:
w ekstraklasie: Bruk-Bet, Górnik Łęczna, Jagiellonia, Korona, Piast, Pogoń Szczecin, Wisła Płock, Zagłębie Lubin
poza ekstraklasą: Chojniczanka, GKS Katowice, GKS Tychy, Miedź Legnica, Podbeskidzie, Sandecja, Wigry, Zagłębie Sosnowiec, Błękitni Stargard, Raków Częstochowa, Warta Poznań, Górnik Wałbrzych, Motor Lublin