Wpis z mikrobloga

Dodaje wpis z uwagi na świetne wrzutki od @LiberalniDemokraci
Jak myślicie, co jutro zaserwuje nam profil stowarzyszenia liberalnych demokratów?

Dotychczas otrzymaliśmy:
- Misiewicz zwalnia generała + link do oko
- oblężona twierdza, szalony atak na stowarzyszenie do którego doszło na fb z konta jakiegoś gimbazjalisty
- maseczka bolszewicka, przeklejka z gw. Trzeba jednak docenić, że dodali pytanie o ratunek
- prawie śmieszny tekst o cyklistach, przeklejona mapka z zmienionymi kolorkami i uwaga, uwaga kilka sensownych zdań o próbie poszerzenia stolicy.
- podziękowania dla PMM i ganienie bezdusznego rządu. Przeczytałem dwa razy, czy jak tak dziękują i wyrażają sprzeciw wobec braku promocji humanitaryzmu to może wyrazili jakąś chęć pomocy, przelali jakieś środki, wysłali kartkę, nagrali materiał solidaryzując się z tymi ludźmi, zrobili cokolwiek... zrobili grafikę( zawsze coś) i podali informację czym jest PMM, dobrze, że tam ludzie mają wielkie serca.
- grafika i link do gw o sytuacji smogowej w Sztokholmie.
- Najnowszy wpis. I uwaga, no to jest po prostu prawdziwa petarda. Cytuję:

"Na wykopie jesteśmy od całych pięciu dni by promować liberalizm gospodarczy, liberalizm obyczajowy oraz zdrowy i nowoczesny patriotyzm. "

Czaicie? Nie wiem, czy oni promują liberalizm w postaci Misiewicza, zdrowy patriotyzm w Sztokholmie, czy o co biega? Może mają jakiegoś shadowbana, może do przejrzenia ich materiałów potrzeba konta premium, albo ktoś im kasuje te wpisy. Autentycznie nie wiem co się stało, wypada to jakoś wyjaśnić. Swoją drogą dzisiejszy wpis stowarzyszenia dotyczy zbanowanego za multi wypoka, który wyrażał się o nich w sposób nie parlamentarny. Nie wiem, jak w ogóle ktokolwiek śmie o tak szczytnej inicjatywie wypowiadać się negatywnie.

Podsumowując. Delib( da się zmienić nazwę stowarzyszenia na Demokraci Bileralni? To byłoby takie nowoczesne pojęcie, świeże i jeszcze niezdefiniowane, pomyślcie o tym) dodał 7 wpisów, 2 dotyczącą ataków na ich stowarzyszenie, 3 graficzki + linki, 1 grafika i komentarz, 1 podziękowania.

Wrzucam jeszcze materiał z protestu przed sejmem, bo tak.

#4konserwy #neuropa #liberalnidemokraci

Co przyniesie jutro?

• Grafika i link 0% (0)
  • Opis kolejnego prawackiego ataku 50.0% (4)
  • podziękowania 12.5% (1)
  • autorski komentarz 37.5% (3)
  • inne 0% (0)
  • Program Deliba...yhy akurat 0% (0)

Oddanych głosów: 8

Maneharno - Dodaje wpis z uwagi na świetne wrzutki od @LiberalniDemokraci 
Jak myśli...
  • 3
  • Odpowiedz
@Maneharno: banda ironicznych studenciaków z bródkami xD tak jak myślalem, śmierdzi od ich wpisów łojem z kuca i sojowym latte, z resztą wystarczy spojrzeć na Pawełka prowadzącego ich profil
  • Odpowiedz