Aktywne Wpisy
Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
zbigniew_wodecki +984
Jak Lewica przekroczy 15% to losowy plusujący Miras dostaje blikiem tysiaka. #rozdajo
Jak widać po screenie, typowa, nastawiona na role-play rozgrywka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z takimi kuńmi nawet czołgi nie straszne. Prussian Space Marines tym bardziej. Co nie, @Myrten ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mógłbym z resztą stworzyć Prusy, wynająć 3-skillowego komendanta i dociągnąć z dyscypliną do wartości 145+, ale mi się nie chciało, a poza tym czemu miałbym się wyzbywać pięknego, polskiego, katolickiego Commonbloba? 125 i tak robiło robotę, co pokażę w komentarzach. Wartość AT w late game na permanentnym 90+ dzięki aristocratic i policy.
#eu4
Nie szanuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1) -10 punktów za brzydkie granice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) Moje hordy aragońskich najemników by cie czapkami nakryły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marpop: Gdybym wcześniej podjął decyzję, że chcę, zdążyłbym bez problemu. Ale chyba mi się nie chce. :P
@Myrten: 1. Granice brzydkie, bo na pewnym etapie potrzebna mi była granica z Gruzją, żeby móc robić na nich claimy, żeby wypowiedzieć wojnę, do której dołączą Ottomani,
Malutka jest, po drugie to po cholerę ci najemna armia jak grasz blobem - manpowera ci nie zabraknie.
Masz 28 lat na poprawę, ja skończyłem Polską z takimi ładnymi granicami: