Aktywne Wpisy
Altru +1127
KRZYSZTOF_DZONG_UN +215
Przeklęci lewacy znowu robią jakieś durne happeningi zamiast zajmować się polityką na poważnie!
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
#chwalesie #rosolboners #gownowpis #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
każdy Ci powie, że rosół to najprostsza rzecz na świecie, wrzucasz do gara i samo sie robi
#!$%@? prawda
ja od paru lat robię i dopiero od niedawna mi wychodzi i to jeszcze "nie
ja jadłam robione przez rodziców na kaczce albo kaczkogęsi, sama nie odważę się robić nic z kaczki, bo to trudne mięso, a indyka nie lubię
a i jeśli chodzi o kotski rosołowe, nie używam kostek, tylko bulionetek, i to tak co drugi raz, bo marzy mi się uzyskać smak bez chemii, ale ciężko
nawet zrobiłam sobie kostkę rosołową domową i mam w zamrażarce w formie pasty, z której wyskrobuję łyżką porcje, jak z lodów
raz wzięłam wszystkie warzywa ze zrobionego rosołu, z kawałkiem mięsa łatki wołowej z odrobiną cieczy rosołu i dużą ilości soli zmixowałam blenderem i do zamrażarki i to taki