Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +33
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +574
Jak bylem u gazownikow to sonda pokazywala ok 0.47V
#mechanikasamochodowa #audi80
Powiedz coś więcej, skąd temat sondy wynikł? Miałeś check engine? Spalanie ci podrosło?
@Abra_Kadabra: W czym sprawdzał? Jak sonda stoi na taki napięciu i nie rusza się przy machnięciu gazem to sonda śmietnik. Mało jest prawdopodobieństwo że mieszanka ustawiała się tak że pokazuje takie napięcie (bo to bardzo wąziutki zakres w jakim zmienia sie 0-1V)
@Abra_Kadabra: Zależy czy masz jeszcze silniczek krokowy na
A
Jaki masz silnik w tym audi?
Zresztą dobrze by było mieć dobrze wyregulowany gaz przy tym silniku, bo jak zwykły gaz strzeli to przepływomierz rozwali (a on jest drogi w używce ze względu na to, że gaz je często rozwala).
I dobrze jakbyś profilaktycznie wymienił albo przylutował przekaźnik 30 pod deską bo jest kruszące się luty mogą powodować potężne wystrzały gazu (na
@Abra_Kadabra: trzyma takie obroty też po zgaszeniu i ponownym odpaleniu? Jeśli tak to problem z grzebanym regulatorem obrotów biegu jałowego (popularnie zwanym "krokowcem") albo ktoś podkręcił śrubkę na przepustnicy, że nawet regulator nie zaczyna pracować.
Dlatego jak ktoś mnie pyta czy warto kupić ABK ze zwykłym