Aktywne Wpisy
Lukaszek555 +149
W skrócie, w Zamościu pobito na śmierć 16 latka.
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
Grooveer 0
W sumie sprawdzałem to kiedyś dawno temu i nie dawało takiego efektu, a teraz owszem, nie wiem czy to przez jakiś patch czy coś innego. Nie daję gwarancji, że na każdym sprzęcie to pomoże, przypuszczam, że raczej głównie na tych, które znacznie przekraczają wymagania gry.
Może slowpoke, nie wiem, nie widziałem nigdy żeby ktoś o tym wspominał.
Próbowałem też tego w Stellaris, niestety tej grze chyba nic nie pomoże, przynajmniej przy dużych flotach w widoku systemu.