Mirki czy jest jakiś sposób by zapłacić np. za 10 zamówień na aliexpressie jedynym przelewem z banku ?
chodzi mi o to żeby nie było 10 przelewów po 5 groszy tylko 1 za 50 gr
jakaś wirtualna karta ? (blokują podobno po 3 razach - ktoś coś ? ) czy jakiś system że wpłacasz przelewem a potem możesz sobie ustalić że ci wysyła kase na dane i kwote ? #kupony #aliexpress #aliexpressmobile
@sheilacooper: dlatego pytam czy nie ma jakiegos systemu platnosci gdzie wplacasz kase i mozesz wyslac ja potem tu i tam np 100 wplacam i potem moge oplacic w internetach kilkanaście rzeczy
ale mnie to lotto. Nawet nie bawie sie w to, wiec nie jestes zadna konkurencja, wlasny czas tez jest cenny, a obecnie trzeba sie #!$%@? jak z Warszawy do Zakopca.
czy jest jakiś sposób by zapłacić np. za 10 zamówień na aliexpressie jedynym przelewem z banku ?
chodzi mi o to żeby nie było 10 przelewów po 5 groszy tylko 1 za 50 gr
jakaś wirtualna karta ? (blokują podobno po 3 razach - ktoś coś ? )
czy jakiś system że wpłacasz przelewem a potem możesz sobie ustalić że ci wysyła kase na dane i kwote ?
#kupony #aliexpress #aliexpressmobile
jakaś wirtualna karta czy cuś
cały dzień dzisiaj siedziałem dosłownie i już wiem co i jak :p
@kapuczinho:
az tak leniwy jestes, aby nie przejrzec tagu?
@kapuczinho:
skoro tak twierdzisz...
@kapuczinho:
ale mnie to lotto. Nawet nie bawie sie w to, wiec nie jestes zadna konkurencja, wlasny czas tez jest cenny, a obecnie trzeba sie #!$%@? jak z Warszawy do Zakopca.
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiscie doczytales, ze autor chce zaplacic jednym przelewem na ROZNYCH KONTACH aliexpress a nie na jednym koncie z kilkoma zamowieniami? :D