Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#logikarozowychpasow #feels #logikaniebieskichpaskow
Mirki i mirabelki nie wiem co myśleć jestem z moim niebieskim już kilka miesięcy i wszystko wydawało się być w jak najlepszym porządku, dawno nikt nie sprawiał ze byłam tak szczęśliwa, aż do dzisiejszej nocy. Nie wiem co mnie naszło ale postanowiłam wejść na fejsa niebieskiego w sumie to z czystej ciekawości co pisał o mnie jak się poznaliśmy (wiem nie powinnam i teraz źle mi z tym ze w ogóle tam weszłam) moja ciekawości przykuły wiadomości jego i jego przyjaciółki (nigdy nie miałam problemu z tym ze ma koleżanki a nawet przyjaciółkę bo sama mam sporo znajomych płuci męskiej, pozna tym zapewniał mnie ze od zawsze się tylko kumplowali i nigdy ich nic nie łączyło) niestety troszke się zaniepokoiłam tym co tam zobaczyłam, okazało się ze jednak łączyło ich całkiem sporo bo dziewczyna była w nim mocno zakochana kiedy on jeszcze miał poprzedniego różowego. Gdyby się okazało że to tylko były jej uczucia to bym to przemilczała ale okazało się ze on zdradził byłego różowego z ta dziewczyna (co prawda nie układało im się już bardzo długo wtedy i ogólnie było źle między nimi ale jednak) i dość wyraźnie zaznaczył ze nic mi o tym nie powie i ma nadzieje ze ta jego przyjaciółka też. W dodatku mam wrażenie ze ta dziewczyna nadal coś do niego czuje choć cała sytuacja miała miejsce jakiś czas temu, pisał tam również dużo dobrego o mnie i wiem ze odwzajemnia moje uczucie ale ona za każdym razem ucinała temat i miałam wrażenie że boli ją to. Mirki pomożecie bo już sama nie wiem co mam teraz zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
  • 11
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: No to chyba problemem jest to, że mają kontakt, a nie to, co pisali na fejsie. Dalej, nie powinnaś była grzebać. A on nie powinien się spotykać z tamtą laską, jak łączą ich skomplikowane relacje.
  • Odpowiedz