Wpis z mikrobloga

#michalkiewicz o tym jak próba #pucz przerodziła się w #ciamajdan, czyli kto pociągał za sznurki, a kto nacisnął hamulec bezpieczeństwa sprawiając, że wszystko poleciało na pysk:

http://www.wykop.pl/link/3560827/przywrocenie-stabilnosci-panstwa-ks-za-zdrade-stanu-morderstwo-i/
#mikroreklama #niemoje

MattJedi - #michalkiewicz o tym jak próba #pucz przerodziła się w #ciamajdan, czyli k...

źródło: comment_3KkxV6JB81qKx1WEwQxWOE8dO0NNvRRn.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MattJedi: Muszę to sobie nagraćna mp3, doskonała kołysanka. Nidy nie wiem, dlaczego tego człowieka tak się hejtuje, bo zawsze usypiam w połowie czwartego zdania. to chyba przez ten głos. ;)
  • Odpowiedz
@marbra: PiS jak zawsze i wszędzie oskarża Rosję za wszystko, ale Michalkiewicz wskazuje że w tym przypadku to raczej Niemcy, na co wskazuje zarówno zwołanie posiedzenia w sprawie Polskie w UE w trybie pilnym w okresie gdy jeszcze było gorąco, a także wysłanie Tuska do Wrocławia, by był blisko, tj. by był w Polsce w momencie zmiany władzy. Ale nie po to kelnerzy nagrywali członków PO, i doprowadzili do zmiany
  • Odpowiedz
@lavinka: Też tak mam jak jestem zmęczony. ;) Z kolei jak mam dobry humor, to muszę przerywać od czasu do czasu i cofać, bo nie mogę powstrzymać śmiechu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niektóre teksty pana Stanisława są nieziemskie. :)

@oleks: Nom. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nuropa nienawidzi Michalkiewicza. A że nie potrafią z jego argumentami dyskutować, to robią tylko to
  • Odpowiedz
@lavinka: Jest takie państwo, nazywa się Rosja. Mają swoje służby, i nikogo nie dziwi to że spiskują wobec innych - jest zgoda w ocenie wszelkich środowisk co do tego zjawiska. Ale tak samo jak Rosja, są także inne państwa które spiskują i korzystają ze swoich służb tajnych na obszarze innych państw, np. USA, Niemcy, czy także Izrael. Stanisław Michalkiewicz jest po prostu człowiekiem, który nie boi się o tym mówić,
  • Odpowiedz
@lavinka: O każdym zagrożeniu trzeba mówić, także o najgorszym możliwym scenariuszu. To pomaga lepiej się na nie przygotować, a przygotowanym trzeba być na każdą, a już szczególnie na najgorszą ewentualność.
  • Odpowiedz
@MattJedi: Ja nie mówię, że on mówi bzdury. Nie podoba mi się tylko interpretacja i syndrom oblężonej twierdzy na podstawie narodowym. Od dawna narody nie istnieją.
  • Odpowiedz
@MattJedi: W sensie politycznym nie. Są różne strefy wpływów związane z biznesem, nie narodowością. Bardziej się liczy jakich bankierów reprezentuje dana partia i przez kogo jest finansowana, a nie z jakiego narodu są członkowie. Powiązania polskich ruchów partyjnych z niektórymi niemieckimi to jeden z przykładów. Wspólna idea międzynarodowa dzieląca ludzi w określonych krajach.
  • Odpowiedz