Wpis z mikrobloga

Ciekawostka: w październiku #tvpis zadeklarowała, że wesprze 25. finał #wosp

Szanowny Panie Jerzy,

Pomimo podjętej przez Fundację WOŚP decyzji, że współgospodarzem 25. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w dniu 15 stycznia 2017 r. będzie stacja TVN, pragnę poinformować Pana, że Telewizja Polska S.A. nie uchyli się od informowania o przebiegu i rezultacie corocznej zbiórki Orkiestry na swoich antenach.

Łączę wyrazy szacunku,

Jacek Kurski

http://www.wosp.org.pl/aktualnosci/deklaracja-tvp-telewizja-polska-wesprze-25-final-wosp
  • 7
@Goofas: dzięki :)

@Hajmus: ja nikomu nie liczę, nie obchodzi mnie czy ktoś dał czy nie. Liczę MOJE pieniądze które idą na publiczną (znasz znaczenie tego słowa, prawda?) telewizję która ma informować o NAJWAŻNIEJSZYCH wydarzeniach danego dnia. Jeśli coroczny finał WOŚP nie jest na tyle ważny aby było o nim więcej niż kilka sekund w Wiadomościach to tym bardziej nie powinno być czasu na jakieś reportaże o tym że Petru
tvn

@Hajmus: 0 (słownie: zero) złotych płacę na TVN, który jest telewizją prywatną a nie publiczną, więc mam gdzieś czy pokazują non stop WOŚP, Caritas, Kaczyńskiego, Petru, Tuska, Korwina czy wcale ich nie pokazują.

właśnie oglądam i wiem że za kilka dni będą SBki na ulicy bo za 2k się nie da wyżyć.

@Hajmus: I dobrze, że pokazują, to też jest ważne.
@ipkis123 powiem Ci szczerze. Popieram WOŚP. Dorzuciłem od siebie. A to kto co pokazuje i ocena na tej podstawie ma znaczenie tylko dla niektórych. Mnie to zupełnie nie interesuje bo szanuję ten kanał za rozliczanie potomków komunistów i złodziei.