Wpis z mikrobloga

@Hejmcfly: mam nadzieję, że znowu będziesz miał rację. Ja cały czas kupuje i potrzebuję jaknajniższej ceny. Spadek obrotów na wzrostach co sugeruje? Nie wierzę w spadki po takiej głębokiej korekcie. Janusze wyprzedały już się.
@Hejmcfly: Was już całkiem pogięło z tymi wykresami. A dlaczego ? Już odpowiadam trolom i rysownikom kresków.

Wszelkie teorie i odpowiadające im wykresy dotyczą giełd, a właściwie kursów podmiotów sprzedających swoje udziały publicznie. Te podmioty podlegają bardzo szczegółowej weryfikacji, od podstaw, muszą przestrzegać przepisów i zachowywać się zgodnie z obowiązującymi normami prawnymi. Dlatego znających szereg czynników można przewidzieć ich przyszłą kondycje a co za tym idzie i kurs akcji.

BTC zaś
@S_Rybka: No tak , zapomniałem że sprzedawałem w okolicach 1100 tylko dla tego bo doznałem olśnienia :D . TO prawda że nie wszystko da się analizować AT np małe spółki na newconnect bo tam jest czasem loteria, ale BTC da się analizować bo to jest samo napędzająca się przepowiednia tzn jak inwestorzy widzą coś na wykresie i inwestują to urzeczywistniają to ( lub nie ) . Każdy duży i "płynny" walor