Aktywne Wpisy

Mannequeen +2
Mirasy mam zagwozdke.
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc

thority +337
Praca zdalna to największe błogosławieństwo mojego życia zawodowego.
Wstajesz o 6:30, mówisz "a chvj, poleżę jeszcze", więc wstajesz o 7, poranny trening, kawka z żonką, o 8:30 kurs z sypialni do domowego biura (w kurniku w PRL-owskim bloku 64m2, ale mimo wszystko własnym kurniku), odpalasz kąkutery, robisz się zielony na Teams i w sumie tyle z porannej aktywności zawodowej do tak mniej więcej 10:00. O 10 zaczynasz prackę jak człowiek, na luzie
Wstajesz o 6:30, mówisz "a chvj, poleżę jeszcze", więc wstajesz o 7, poranny trening, kawka z żonką, o 8:30 kurs z sypialni do domowego biura (w kurniku w PRL-owskim bloku 64m2, ale mimo wszystko własnym kurniku), odpalasz kąkutery, robisz się zielony na Teams i w sumie tyle z porannej aktywności zawodowej do tak mniej więcej 10:00. O 10 zaczynasz prackę jak człowiek, na luzie
Zaraz przyjdzie jakiś pis0wiec, albo co gorsza oświecony obiektywny symetrysta spod znaku "nie jestem za pis, aleee" i będą tłumaczyć jak to po 2015 Polska wstaje z kolan.
Zatem krótko. Od 2015 w kraju nie ma polityków, którzy rządziliby mając jakąś wizje. Bo przekupywanie wyborców to nie rządzenie. Rozdawanie nieswojego hajsu na 500+; trzynastki czternastki i piętnastki to przekupstwo. Pis0wcy jedynie potrafią przeżerać kasę co widać po inwestycjach. Jak już za coś się biorą to jakieś idiotyzmy jak CPK, przekop mierzei wiślanej czy odbudowę pałacu saskiego.
#bekazpisu #neuropa #4konserwy #polityka
I co Ci ten wykres przedstawia co z nie wynika? Pokazuje inwestycje jako PKB porównaj z innymi krajami. Nawet już nie wiecie co wymyślec na partie do wyborów to dajecie jakieś gówno wykresy, dzieciaki i tak lykna. Dalej twierdzę że z taką opozycjabjak wy wygrana na następne lata w cuglach i daj Boże jak najdłużej.
Świetnie średnia 28 krajów licząc w tym potęgi gospodarcze oraz te najubozsze super porównanie
Ale pamiętajcie goje kapitał nie ma narodowości :)
Idealnie to widać jakim jesteś polglowkom porównując średnia 28 państw do Polski. Zrób teraz taki sam wykres i porównaj 5 europejskich potęg a potem porównaj z polską przyjdź i wysuń wnioski.
Komentarz usunięty przez moderatora
porównaj Polskę do innych krajów w kwestii która nie pasuje PiSowi to cały wykład dostaniesz o ojlofobii xD
krótko i niestety na temat.
Rozumiem takie porównanie jest wyborcze ale porównanie z 28 innymi krajami już ok? Żenada
Hahahahahahaha tak zobacz przed 2015 jak to wyglądało i porównaj z obecnymi czasami
@Pingpong89: była tendencja wzrostowa, w przeciwieństwie do momentu gdy Pis0wskie miern0ty doszły do władzy.
@Pingpong89: Jakby ktoś podał jeden konkretny kraj, to byś napisał, że wybrał taki, który pasuje pod tezę.
Weź się pisowczyku nie kompromituj, bo tylko pokazujesz, że nie masz za grosz godności, broniąc antypolską partię w przegranej sprawie.
@Pingpong89: masz porównanie z francją i niemcami