@Zafir_Fikar: No ale jeśli nową Slim można było kupić za ~840 to czemu używana, nie slim, bez gwarancji miała by kosztować tyle samo? Używane pady są tanie.
@gravelet kisne z tych Januszy na olx co proponują mega niskie ceny i wielce się obruszają jak nie, ale z drugiej strony jak ktoś wystawia używane stare gówno w cenie tej samej mniej rzeczy w większości sklepów albo nawet drożej, to jest to dla mnie jeszcze bardziej żałosne. Max 1000 imho, o ile nie mniej. Konsola 2 letnia nie ma już gwarancji, jeśli sprzedasz nie działające padło to facet będzie miał
@gravelet: Jak uzbieram 500 plusów do jutra to sprzeda mi ją pan za darmo? Proszę się zastanowić, to dobra reklama. Warto. A mi bardzo zależy i choruję poważnie na gorączkę.
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Ile moge zawolac za Ps4 500GB (2letnie) + 2 pady + gta5 + wiedzmin 3 + rayman + diablo 3?
Da rade 1400zl czy za duzo bym chcial?
Komentarz usunięty przez autora
Używane pady są tanie.
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/21675681/nono-juz-biegne-na-poczte-gownowpis-januszeolx/