Wpis z mikrobloga

@Hylfnur: Ja nie jestem za PiS. Zobacz sobie na profilu, że nieraz cisnę. Po prostu bardziej tu KOD pasuje, tak wynika z zasad logiki, ten zbiór w środku to PO, N i PSL, ich połączeniem nie jest PiS. A na posadkę się nie obrażę, bo czasem też ich bronię, więc jak coś to na pw.
@mopo: Arogancja, pazerność i głupota jest pdostawą obrazka. Także korzystając z zasad logiki, część wspólna zbiorów arogancji, pazerności i głupoty będzie przedstawiać element który jest w każdym z tych zbiorów. I tutaj PIS pasuje idealnie, a nie KOD.

np. KOD vs PIS apropos pazerności
Kijowski - 90 tys
vs
Elbanowscy - 8 mln
Mąż Szydło - 20 mln
Bierecki - 80 mln
SKOKi - 4 mld

Także tego.
@Hylfnur: KOD pasuje też ze względu tego co piszesz. A jeszcze jako połącznie PO, N i PSL, to już w ogóle. Co dopełnia harmonię.
Co do danych to Elbanowscy to z tego co wiem to jacyś prywatni ludzie co 6 latkami się zajmowali, a nie PiS.
@mopo: "Prywatni" ludzie których pis wykorzystywał w kampanii, zrobił ekspertami w ministerstwie i dał hajsy. Nawet jak Elbanowskich odrzucisz to miło mi, że do reszty nie masz obiekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rydzyk jako towarzystwo pisowskie ze swoim człowiekiem Macierewiczem, i 28 mln które Rydzykowi też tam można dodać.