Aktywne Wpisy

koala667 +240

demakijaz +8
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie

Potrzebuję zrobić małą "sieć" kilku radiowo sterowanych urządzeń. Tzn. jeden nadajnik-master steruje kilkoma odbiornikami na raz, które tam robią co chcą z krótkimi danymi które otrzymują. Chcę, by działało to na takiej zasadzie, że wysyłam ciągle w eter kilka wartości na raz, na przykład z zakresu 0-255, każda z wartości posłana z odpowiednim adresem, żeby została odczytana przez odpowiedni odbiornik.
Wszystko jest do zrobienia, tylko nie mam pojęcia, jakich modułów radiowych użyć. Wydaje mi się, że coś takiego:
http://allegro.pl/modul-nadajnik-odbiornik-433mhz-rf-arm-avr-arduino-i5603552106.html
chyba da radę, nie? Szukam czegoś możliwie małego.