Wpis z mikrobloga

#randomanimeshit #hettsuaa #girlsundpanzer #anchovy #meganekko @Nyankov

Kolejny raz w biedrze są książki po 10 zł :3
Ja na bank idę po pozycję "Gildia Magów" - C. Trudi"

Co roku magowie z Imardinu gromadzą się, by oczyścić ulice z włóczęgów, uliczników i żebraków.

Mistrzowie magicznych dyscyplin są przekonani, że nikt nie zdoła im się przeciwstawić, ich tarcza ochronna

nie jest jednak tak nieprzenikniona jak im się wydaje. Kiedy bowiem tłum bezdomnych opuszcza miasto,

młoda dziewczyna, wściekła na traktowanie jej rodziny i przyjaciół, ciska w tarczę kamieniem - wkładając w

cios całą swoją złość. Ku zaskoczeniu wszystkich świadków kamień przenika przez barierę i ogłusza

jednego z magów. Coś takiego jest nie do pomyślenia. Oto spełnił się najgorszy sen Gildii: w mieście

przebywa nieszkolona magiczka. Trzeba ją znaleźć - i to szybko, zanim jej moc wyrwie się spod kontroli,

niszcząc zarówno ją, jak i miasto.

478 stron fantasy za taką cenę to ino brać, a jeszcze są 3 tomy tego, więc nie wiem czy się nie szarpnąć na resztę, bo nawet fajnie się zapowiada :DD
Pobierz BlackReven - #randomanimeshit #hettsuaa #girlsundpanzer #anchovy #meganekko @Nyankov ...
źródło: comment_aCgE5faMI68k4fezYVDDamhLGVPSimBV.jpg
  • 7
@BlackReven: pierwszy tom to taki hari pota tylko, że z dziewczyną xD

Czytadło w sam raz na okres świąteczny - przeczytać i zapomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Canavan cierpi na tę popularną przypadłość i potrafi stworzyć ciekawy świat, interesujące postacie ale nudną do porzygu protagonistkę z którą nijak się zidentyfikować.
@BlackReven: Przeczytałem tej autorki pierwszy tom Złodziejskiej Magii, który mi się podobał, jak kiedyś był dostępny w wersji elektronicznej za darmo i przeczytałem Kapłanke w Bieli, która była książką nudną jak flaki z olejem i strasznie oklepaną, dlatego ja się skusze na tą Gildię Magów. Jak będzie słaba, to nic więcej nie przeczytam tej autorki i zrobię #rozdajo na wykopie, a jak będzie dobra, to zrobię interes życia kupując 3 tomy