Wpis z mikrobloga

#inpost w mordę jeża, już nie mam na nich sił. Kilka reklamacji złożonych, codziennie ich męczę na prywatnych wiadomościach na fb, bo telefonu nie odbierają a na fanpage'u odpowiadają wyłącznie na pozytywne komentarze. Póki co jedyne co wiem (a dane mi było się to dowiedzieć 2 dni temu, bo jakaś Pani do mnie zadzwoniła informując o statusie), że paczka będzie doręczona do mnie wczoraj a najpóźniej dzisiaj. A status jaki jest, każdy widzi.

Zamieszczam w komentarzach skriny z wymiany większości wiadomości.

Już mnie szlag jasny trafia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#inba #paczkomaty
Katjuch - #inpost w mordę jeża, już nie mam na nich sił. Kilka reklamacji złożonych, ...

źródło: comment_hPJepnYlRs6Y0De5rc37IA9uF1oiz86O.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@Katjuch: Wrocław 7 NFK
Ul. Jana Długosza 2-6
pon.-pt. 8.00-20.00

prawdopodobnie tutaj. tam odbiera sie paczki awizowane i te których nie odebrano z paczkomatu, a więc wracają do magazynu. Jesli tam sie wybierzesz nie ma gwarancji wydania paczki, ale mnie osobiście wydano paczke w biurze magazynu, z tym że biuro czyne chyba wszędzie do 17.00, potem trzeba iśc na magazyn
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: wkurzona jestem już, więc w zasadzie nie mam nic do stracenia.
Co jest dla mnie w ogóle paradoksalne, to to, że zamawiałam kilka paczek i różni byli dostawcy, ale wszystkim zajęło max. 5 dni dostarczenie (nawet Poczcie Polskiej!). Tylko z inpostem się użeram. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: na pewno dlatego są kłopoty. Po prostu mnie zastanawia dlaczego inni mogli dostarczyć/mieli wystarczającą moc przerobową. A poza tym okrutnie nie lubię ignorowanie wszelkich zapytań i dociekliwości. "No nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi. Cham się uprze i mu daj. A jak mam dać jak nie mam?!". Ciągle mi się ten cytat jawi w głowie. Ale potwierdzam, normalnie nigdy nie miałam z nimi problemu.
  • Odpowiedz