@MKULTRA: czemu wywołujesz aferę? Nic do ciebie nie mam, ale to jest może dobry krok czemu nie możesz znaleźć pracy, skoro bez powodu wyzywasz ludzi jak jakiś kołcz majk.
@MegaZU0 stary dopiero zaczynam szukać... Po roku siedzenia i kodowania min. 3h dziennie. W piątek wysłałem pierwszą aplikacje. Bez powodu to ty robisz z siebie Bóg wie jaki autorytet w tej dziedzinie.
@MKULTRA: ale możesz się odnieść do mojej wypowiedzi, gdzie mówię coś o tobie negatywnego, poza ostatnim wpisem? Możesz siedzieć i 10 lat po 8h, jeżeli rezultatów niema to ciężko będzie coś znaleźć. Nawet nie pokazałeś portfolio, a na wykopie siedzi wiele osób jak by zobaczyli, że coś umiesz pewnie by ci polecili jakaś grupę na fb, fb jest popularnym miejscem do szukania pracy na juniora, regulara, później już bardziej linkedin i
@MegaZU0 chodzi o rzucanie pasywnie agresywnymi aluzjami w moim wpisie. W odpowiedzi to samo. Naucz się może komunikować poprawnie albo jak napisałem wcześniej puknij się w łeb.
O co chodzi z tym Patrykiem 2073? Że on nie chce do freakow wejść bo podobno są takie brudy na niego, ludzie mają podobno pozapisywane na dyskach jakieś rzeczy że to była by największą orka w internecie? XD #famemma
Komentarz usunięty przez autora
Możesz siedzieć i 10 lat po 8h, jeżeli rezultatów niema to ciężko będzie coś znaleźć. Nawet nie pokazałeś portfolio, a na wykopie siedzi wiele osób jak by zobaczyli, że coś umiesz pewnie by ci polecili jakaś grupę na fb, fb jest popularnym miejscem do szukania pracy na juniora, regulara, później już bardziej linkedin i