Wpis z mikrobloga

#angularjs

Jest tu ktoś, kto robi w angularze na windowsie? Jest to raczej droga przez mękę, czy po pewnym czasie udaje się wszystko tak skonfigurować, żeby bezproblemowo pracować?

Ewentualnie jak ktoś zaczynał na windzie a kończył na linuchu - jakie wrażenia po zmianie? Jak z komfortem pracy zmalal urus?
  • 8
  • Odpowiedz
@qwelukasz: pod względem wydajności, wygody czy po prostu? Korzystasz z tego śmiesznego ubuntu basha pod win10?

@Jurigag: do grania w gierki mam zupełnie osobny sprzęt. W sumie jak się rozejrzałem po oprogramowaniu, z którego korzystam to w sumie tylko jedna rzecz jest stworzona tylko dla windowsa. Więc nie tak źle
  • Odpowiedz
@coll: Ja robię pod windowsem i nie narzekam, patrzyłem jak kumpel robi na linuksie i niespecjalnie widzę, jakie korzyści miałbym mieć z pracy na linuksie.
Używam Webstorma/Intellij do tego cmder jako terminal.
  • Odpowiedz
@coll: Bez problemu możesz programować w windowsie. Rozumiałbym jak byś programował mikrokontrolery albo sieci, wtedy mógłbyś narzekać na windowsa ale ... przy angularze? o.o
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Uszatyy
@ogur

Dzięki mireczki, ogólnie rozchodzi się o to że przejmuje projekt i autor mi powiedział, ze na Windows to #!$%@? nie robota i zacząłem się zastanawiać.

No nic, zostaje przy windzie chyba że coś się #!$%@?.
  • Odpowiedz