Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Wyjaśnię Wam co nieco coby Wam rozjaśnić tą Waszą aferę :)
Wszystko zaczęło się od tego palanta (nie lubię gościa), który postanowił "przetestować" podpaski:
http://www.wykop.pl/link/1098093/pogromca-reklam-podpaski-always/
Jego test był tak żałosny, że wspólnie z innymi dziewczynami postanowiłyśmy zrobić własny test - po części z ciekawości, a po części dla innych kobiet, co by wiedziały, co im różne firmy wciskają za kit.
Sam test rozpoczął się ponad 2 tygodnie temu, więc serdecznie Wam wszystkim gratuluję (a zwłaszcza Tobie InnuendoPL) zajebistej spostrzegawczości, ponieważ odkrycie tego zajęło Wam dokładnie 336 godzin :)
Cieszę się również, że wielu z Was zamierza używać podpasek (no bo skąd zainteresowanie) co by uniknąć obsrania się ze strachu przy rozmowie z dziewczyną... oh wait ;)
lol, jesteś żałosna :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@anonim1133: ja zezłościłam? Ja Wam tylko tłumaczę bo sami nie wiecie o czym piszecie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
słowa to mocna przesada, pozdrawiam i życzę więcej luzu w życiu :O
@kajakkajak: No też tak myślę, że jemu się zbliża :)
Swoją drogą, czemu go tak wyzywasz od palantów i idiotów? Spoko gość, z charyzmą, odwala dobrą robotę, a tu takie ostre słowa.
Zresztą szkoda słów, trzymaj. Pokaż im z kim zadarli! :P
#lizuskamil
@FilipChG: @Kozzi:
Czekaj, czekaj... to ja mam zluzować? No chyba nikt nie bierze na serio tego co napisałam :)
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/3BE70D145658AE03412565CC00781C92.php