Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem co ludzi tak ciągnie do mieszkania w bloku w mieście.. co wy robicie w tych blokach jak jest tak ciepło jak teraz? a przecież będzie jeszcze cieplej. Najczęściej wybierany metraż bloku to pomiędzy 35-50 m2 (dane z 2023) no super wygoda xD. Nie wywiesicie też prania na balkonie, nie zrobicie grilla, nie puścicie muzyki. Często deweloper nie pozwala w ingerencje projektu, więc nawet balkonu sobie nie ozdobicie
Nie rozumiem co ludzi tak ciągnie do mieszkania w bloku w mieście.. co wy robicie w tych blokach jak jest tak ciepło jak teraz? a przecież będzie jeszcze cieplej. Najczęściej wybierany metraż bloku to pomiędzy 35-50 m2 (dane z 2023) no super wygoda xD. Nie wywiesicie też prania na balkonie, nie zrobicie grilla, nie puścicie muzyki. Często deweloper nie pozwala w ingerencje projektu, więc nawet balkonu sobie nie ozdobicie
źródło: comment_1620148919QPwfme55hAhd0xhINo19Dv
Pobierz
smuteczek2000s +18
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
źródło: temp_file222958830597720774
Pobierz

Rady mi potrzebna
Potrzebuje ledy na G4 na 12v dc.
12 sztuk
Znalazlem cos takiego 6w 12v DC
LED G4 G9 Lamp Bulb AC/DC 12V 220V 6W 9W COB SMD LED Lighting Lights replace Halogen Spotlight Chandelier
http://www.aliexpress.com/item/32531418487/32531418487.html
Warte to czegoś? Czy padną po 2 miesiącach?
Wcześniej miałem takie w silikonie, ale zaczynają powoli padać po ponad pół roku.
#aliexpress
@lukaszlukasz: #pracabaza teraz, ale rzuć okiem i wpisz w searcha clear led g4, jakieś promo, zamówiłem i lecą.. (takie srebrne rurki, w których schowane są (chyba) COBy, na wierzchu jakiś plastik przeźroczysty, wiec i ten żółty się nie rzuca w oczy (tak przypuszczam, bo nie doszły jeszcze)
Zastanawiam się tylko ile wytrzymają.
@maslokm zamówiłem podobne 6w, tylko od innego sprzedawcy, zobaczymy może będą trwałe.