Wpis z mikrobloga

@Wychwalany: Dużo różnych i nietanich składników, czas przyrządzania, dodatkowa marża za umiejętności zrobienia.
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że nakupię ziemniaków, marchwii i cebuli i się najem aż za bardzo za 6zł.
  • Odpowiedz
@Wychwalany: a skad ma sie wziac? nie wiesz ile co kosztuje a komentujesz ceny, oczywiscie kebza, mrozonego, z produkcji z przed 2 lat, z torilla z makro, kapusta z zielaka dostaniesz za 12 zł , ale co DO CZEGO PORÓWNUJESZ? serio skąd sie bierze takie podejscie a nie CENY ... : ]
  • Odpowiedz
@pietrekpietrek: nie wchodzi tylko mięso, ale 22 zł to przesada (pod warunkiem, że kotlet ma mniej niż 200g, co podkreśliłem juz wyżej). Chyba nie powiesz, że cztery liście roszponki to duży wydatek. Obracanie kotleta też nie wymaga jakiegoś know-how. Raz próbowałem jak mieliście jakąś promocje i ceny były normalne. Jak tworzysz marketing to dobrze wiesz, że wystarczy napisać NO GMO, GLUTEN FREE, BIO PASZA, EKO UPRAWA żeby ludzie dostali #!$%@? i
  • Odpowiedz
@Wychwalany: własnorecznie zmielone i przyprowione mieso, 2 autorkie sosy zrobione od podstaw, bułka robiona na zamowienie, chutney porzeczkowe zrobione od podstaw, masło orzechowe zrobione od podstaw, ser i kruszonka, otworz kalkulator i naucz sie cyferek
  • Odpowiedz