Wpis z mikrobloga

W świeżo wypieczonym gniocie zapętlony Bonzo uczy jak poprawnie robić czeleny. Kurtko na temat.

witam witam benc stejstonytajger, ogunie przed chwilą sobie oglądaliśmy dziesięć najgorszych czelenów wogóle w Polsce i zagranicy. O trochę trochę niektórzy ludzie nie myślom, wymyślają gupie jakieś czeleny które naprawdę zagrażają życiu, życie i w życiu. Jak chcecie dawać czeleny dla kogoś to musicie po pierwsze pomyśleć jaki czelen, czy nie zagraża to życiu innych ludzi i inne rzeczy. No właśnie tu oglądaliśmy sobie to bo mnie jakoś zaciekawił ten program tego, i popostu jak mam wam to powiedzieć, czeba umieć robić czeleny i się zastanowić czy ta osoba która odpowie na ten czelen czy to zrobi. Bo jest bardzo łatwo stracić sobie życie przez głupie czeleny które nie som w życiu tak poczebne. A można sobie życie po pierwsze stracić albo sobie być kalekom do końca życia. To takie info dla wszystkich tego typu, że jak macie zamiar dawać czeleny dla kogoś bo to jest bardzo popularne, wiem o tym, ale czeba z umiarem, zastanowić się czy ten czelen jest wart świeczki, czy wart w ogóle sobie zniszczyć życie lub być kalekom do końca życia. Ja jak robie czeleny to się zastanawiam. Czy ten czelen na przykład nie będzie zagrażał innej osobie sobie życia. To nie jest to że 'O' że ja się nie zastanawiam czy coś. Popostu zastanawiam się i popostu jak jest to dobre, czyli jest nikomu się nie zagraża. Ja wypuszczam czeleny takie które nie zagrażają ani w życiu ani zdrowia. I wy jako ludzie niektórzy młodzi, starsi, bo to w różnym wieku robicie czeleny, musicie się bardzo, bardzo zastanowić jakie chcecie puścić czeleny dla kogo bo to jest nie sztuką go zrobić, sztuką jest pomyśleć nie zagraża w życiu innej osoby, czyli nie będziecie kalekom

#bonzo
  • 7
@Czopelka:

...bo to sztukom jest to tego typu żeby pomyśleć co zrobić ta jak na przykład ja zrobiłem czelen z pieprzem ja mało nie daje bo tym więcej to wiadomo no są ludzie którzy (mlask) lubią bardzo dobrze pieprzyć są osoby które nie lubią (mlask) ale jak powiedziałem na każdych filmikach mówie malutko wsypuje i robimy abo inny czelen na przykład puszczanie tego (#!$%@? wie co on pokazuje) to nikogo nie