Wpis z mikrobloga

@mentis: okularnicy? Na bicurexie grało dość sporo ludzi, około 30% polskiej społeczności BTC, bardzo wiele konkretnych osób, nazwanie ich okularnikami jest śmieszne. Tutaj będzie poważna sprawa w sądzie i Curex jest w znacznie gorszej sytuacji niż np. było bidextreme (m.in. dlatego, że nie zwrócili fiatów). Jeśli Curex nie odda szybko fiatów i jeśli nie zapadli się pod ziemię czyli wyjechali z kraju na stałe, no to raczej czeka ich kryminał.
  • Odpowiedz
@mentis: Aktualnie doniesienie o przestępstwie Bitcurexa złożyło około 40 osób, a to dopiero początek, więc sądzę że tym jedynym przegrywowym okularnikiem do którego porównujesz innych jesteś Ty. To, że Ty zawsze siedzisz z założonymi rękami, to nie znaczy że inni również są takimi p-----i życiowymi =)
  • Odpowiedz
@Wymazywanie: Koleś jest w innym świecie, patrzy przez pryzmat siebie na innych ludzi (czyli przez pryzmat totalnej p---y i przegrywa). Takich wielu, więc pozostaje się pośmiać. Trzeba mieć nieźle na bani, żeby myśleć, że ktokolwiek odpuści kradzież łącznie około 9 mln. PLN ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MelomanBTC: @Wymazywanie: jeżeli złożenie doniesienia do prokuratury nazwycie nieodpuszczaniem i awansem z poziomu p---y życiowej to gratuluję ambicji.
Tak się składa, że w życiu nawindykowałem już różnych dłużników i zawsze się to kończyło tym, że to ja płaciłem za komorników, którzy nie byli w stanie skutecznie zlicytować, czy przejąć majątku. Wybaczcie, ale to wy jesteście naiwni jak liczycie,że coś uzyskacie poza ew. wsadzeniem ich do kryminału - marna
  • Odpowiedz
@mentis: Dobrze piszesz. Nie w naszym kraju, tutaj nie zrobisz nic z przekrętami -wezmą lepszą papugę i co najwyżej będzie umorzenie z powodu nie wykrycia sprawców włamu, curex odda to co mu się przesłało i na tym będzie koniec. Moim zdaniem liczą na to, że wiele osób nie będzie chciało się ujawnić i upomnieć o kasę z różnych powodów.
  • Odpowiedz
@MelomanBTC: @Wymazywanie: jeżeli złożenie doniesienia do prokuratury nazwycie nieodpuszczaniem i awansem z poziomu p---y życiowej to gratuluję ambicji.

Tak się składa, że w życiu nawindykowałem już różnych dłużników i zawsze się to kończyło tym, że to ja płaciłem za komorników, którzy nie byli w stanie skutecznie zlicytować, czy przejąć majątku. Wybaczcie, ale to wy jesteście naiwni jak liczycie,że coś uzyskacie poza ew. wsadzeniem ich do kryminału - marna satysfakcja.

@mentis: Mentis ja nie miałem na bitcurexie ani grosza, ani satoshiego ponieważ po 2013 jasne dla mnie było, że nie należy korzystać z tej giełdy.

Dlatego wypraszam sobie nazywanie mnie p---ą życiową. Zresztą te słowa oraz "okularnicy" w stosunku do osób, które no niestety k---a ale tak się stało, że straciły na curexie (pech, głupota i giełda jako wallet, różne powody), jest sporym
  • Odpowiedz