Wpis z mikrobloga

Ile może kosztować #bmw #e36 qp 323, 325 ze zdrową budą i nie #!$%@? silnikiem, ale do podłubania? Chciałbym hobbystycznie coś włożyć do garażu i majstrować. LPG nie LPG nie ma znaczenia.
  • 28
  • Odpowiedz
@chaos_n: Wszystko zależy też od wyposażenia. Akurat na allegro/olx pełno teraz bagna (znajomy szukał E38 to za głowę się złapał to co widział). Szukał bym po forach.
To nie ten rocznik gdzie wybierasz pierwsze lepsze, sprawdzasz w aso wypadkowość i przebieg. Na znalezienie odpowiedniego "chrupka" trzeba czasu.
  • Odpowiedz
@zpord: to za 15k, będzię ekstra wyglądać, a rzeczy do zrobienia i tak będzie masa pewnie :) zależy co masz na myśli do ogarnięcia, zrobienie z trupa auta do względnej jazdy, czy zrobienie lalki, a potem gleba, fele, nowa tapicera, nowe światła, spojler od E36 M3 GT itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to za 15k, będzię ekstra wyglądać, a rzeczy do zrobienia i tak będzie masa pewnie :

@kipowrot: THIS PANIE OP @zpord - jaka nie kupisz to bedzie duzo do robienia, pytanie, czy będzie to ogarnięcie hamulców zawiechy czy ściąganie całego wózka tylnego i wymiana tulei xD
  • Odpowiedz
@kipowrot: Zawsze chciałem E36, ale dopiero wtedy jak sebixy zmienią na coś innego, a że powoli się to dzieje, to chce sobie jakieś weekly sprawić. Rok, dwa, można dłubać. Jestem osobą która ceni sobie casual, coś większego, szerszego, lakier w igłę i chyba tyle, ale kto wie :)
@damian_co_dalej: Troche bieda, jakby za 15k kupować auto i rozpiedalać cały zawias na kawałki i składać z nowego. Zioma mam,
  • Odpowiedz
@zpord: ja miałem E36 318ti, 1995, kupiłem za 3k, rozbiłem, złożyłem, zaspawałem most, jeździłem przeszło rok z zaspawanym mostem na szerokich kapciach, parkowałem prostopadle (co morduje niemiłosiernie takie auto), driftowałem w weekendy, a tak to do pracy 90km dziennie i nic się nie działo, 210km/h licznikowo, więc ten kumpel może jeździć mechanicznym trupem, a będzie się kulać. Zamordować zawieszenie/napęd w BMW to jest sztuka, dlatego tak wiele #!$%@? jeździ, w
  • Odpowiedz