Aktywne Wpisy
Argajl +130
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
sopride +3
#eu4
Swoją drogą, chyba raz faktycznie potrzebowałem stosować ratio w beznadziejnej wojnie z koalicją, a tak to zawsze lecę w #!$%@?, #!$%@?, wincyj stacków.
Co do artylerii, faktycznie na początku trzymam je symboliczne ilości - przede wszystkim do oblężeń. Ale również by chroniła mnie przed stack-wipem
@twisterro: Gorzej jak jesteś biednym minionem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
AI zadające mi stack-wipe
Mi ostatnio PLC rozwalił dwa stacki po 30k żołnierzy. Brak dowódcy (bo za dużo wojska, by każdą armię obsadzić generałem) i 2-krotna przewaga liczebna. Z generałem bym przeżył, ale na pewno nie bez artylerii - stestowane, jak takie Pegu rozwaliło mi kilkanaście tysięcy piechoty bez artylerii, ale z dowódcą. :)